Koju ste igru nedavno kupili?
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Bome sve neke velike narudžbe u zadnje vrijeme! Što će tek biti za Božić?
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Svi se hvale, pa je red da se i ja malo pohvalim... Friško iz Essena stigla dva nova naslova Martina Wallacea, Onward to Venus i Mythotopia. 

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Da se pohvalim trošenjem novaca u zadnjih par mj. 
Middle-Earth Quest, Runewars revised editon, Runebound 2nd edition, Thunderstone s prva 2 proširenja, Manhattan

Middle-Earth Quest, Runewars revised editon, Runebound 2nd edition, Thunderstone s prva 2 proširenja, Manhattan

- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
A proširenja za Runebound 2nd edition si mislio zataškatmado je napisao/la:Da se pohvalim trošenjem novaca u zadnjih par mj.

Eh da

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 257 puta
- pohvaljen: 436 puta
Through the Ages i The Republic of Rome (teškaški raritet i divota jedna Avalon Hillova, tj. Valley Gamesova u ovom izdanju) pristigli su po nevjerojatno dobrim dealovima iz Essena zahvaljujući Broloskom, kojeg ovom prilikom nominiram za Public Santu godine (ako Udruga dijeli ovako nešto).
Paths of Glory danas je pribavljen također u dobrom dealu s ninomilijem005, a svakoga časa trebao bi stići Unconditional Surrender!: WWII in Europe Sala Vaste via GMT Fall Sale. Moj prvi (polu)monster. Ultima Thule, non plus ultra itd.
Bit će čitanja pravila, ali nadam se i dobrih partija - što solo, što s najdražom, što s Igorima, što s Nikolama i Sašom (hvala za fantastičnu partiju Nationsa koja me čini ljubomornim, volju da vam dokažem kako je Vinhos kamilica i oduševljenje Imperialom koje od sada dijelite sa mnom), a Broloskom dugujem jedan RoR - dočim shvatim pravila. Neformalni wargaming/heavier gaming subdivision raste
Predlažem live coachinge za zainteresirane.
Paths of Glory danas je pribavljen također u dobrom dealu s ninomilijem005, a svakoga časa trebao bi stići Unconditional Surrender!: WWII in Europe Sala Vaste via GMT Fall Sale. Moj prvi (polu)monster. Ultima Thule, non plus ultra itd.
Bit će čitanja pravila, ali nadam se i dobrih partija - što solo, što s najdražom, što s Igorima, što s Nikolama i Sašom (hvala za fantastičnu partiju Nationsa koja me čini ljubomornim, volju da vam dokažem kako je Vinhos kamilica i oduševljenje Imperialom koje od sada dijelite sa mnom), a Broloskom dugujem jedan RoR - dočim shvatim pravila. Neformalni wargaming/heavier gaming subdivision raste

Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Maciej Janik et al.
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Nisam pogriješio kada sam pretpostavio da je PoG kod tebe završio
. Veselim se partijama Unconditional Surrender-a izučeno je gotovo sve i pročitane desetine stranica pored rulebook-a.Nadam se da ćeš biti ugodno iznenađen sa US 
Podržavam prijedlog za coaching.

Podržavam prijedlog za coaching.
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Danas sam se muvao po Algoritmu tražeći neku bilježnicu i kemijsku, i zapazio sam da imaju dosta igara od Habe.
I kaj je najbolje imaju 15% popusta, i kaj je još bolje Dancing Eggs koji mi je must have od kada sam zapazio igru na bggu.
Pogađate kaj sam napravio?
I kaj je najbolje imaju 15% popusta, i kaj je još bolje Dancing Eggs koji mi je must have od kada sam zapazio igru na bggu.
Pogađate kaj sam napravio?

- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 224 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Otisao doma i bio tuzan jer Dancing Eggs nije bio dio tvog plana kupnje?