Terraforming Mars
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: Terraforming Mars
Stotinjak kn za 5 komada je ok.
Po meni, oko pola stranice kocke je ok. Ne valja ni pretanko da ne pucaju tek tako.
Po meni, oko pola stranice kocke je ok. Ne valja ni pretanko da ne pucaju tek tako.
- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 614 puta
- pohvaljen: 580 puta
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Evo poslao sam upit u obje firme pa javim odgovore. Odmah sam javio i koliko nam je prihvatljiva cijena
Stipsonov, imaš ploče koje se samo polože preko ovih matova na kojima igraš, ali imaš i dvostrane gdje matove "zaključaš" u overlay - stražnji puni profil i prednji perforirani profil, ima prednosti, ali iskreno bi mi bilo predebelo u kutiji.
Gordane, apsolutno, pitao sam u kojoj debljini to mogu raditi.

Stipsonov, imaš ploče koje se samo polože preko ovih matova na kojima igraš, ali imaš i dvostrane gdje matove "zaključaš" u overlay - stražnji puni profil i prednji perforirani profil, ima prednosti, ali iskreno bi mi bilo predebelo u kutiji.
Gordane, apsolutno, pitao sam u kojoj debljini to mogu raditi.
-
- Reactions:
- Kontakt:
Kontaktirali me iz zagrebacke nova forma. Mole da li netko moze donijeti mat da mogu tocno odrediti dimenzije za rezanje. Molim da to preuzme netko tko je u zg jer sam zaglavio u lici i zbog vrazjih radova na cesti putovat cu doma samo za vikend do kraja sijecnja.
Tko god to preuzme, neka mi javi da proslijedim dosadasnju komunikaciju.
Tko god to preuzme, neka mi javi da proslijedim dosadasnju komunikaciju.
-
- Reactions:
- Kontakt:
Prihvacam kritiku premda sam to drugacihe preformulirao, a i imao sam svojoh razloga za to zbog nekih drugih iskustava, ali ko sto rekoh, tko ce se javiti i preuzeti daljnju komunikaciju na sebe?
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Sori decki, nemojte na mene računati, kako se neko vrijeme nije ništa po ovom pitanju događalo, uzeo sam si vec ove s philiberta.kockica je napisao/la: 21 stu 2017, 10:20 Dakle bili bi
ja
drwlad
stipsonov
gordan (+3?)
dlakar
sadistiko
miljenko ?
hrky000
fpol
https://www.philibertnet.com/en/organiz ... 38549.html
Sretno

S obzirom na pomamu za overlayima i insertima za razne igre nije ti Sadistiko uopće loša biznis ideja nabaviti rezač

- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 614 puta
- pohvaljen: 580 puta
Pa je, definitivno se stvara sekundarno tržište svih tih pomoćnih resursa.
Samo kad ćemo se mi konzumenti više opametiti pa da si svatko kupi 50 kockica u 5 boja or some such, pa da nam šalju samo mape i špilove
(ok, to ne vrijedi za igre koje imaju figurice)
Samo kad ćemo se mi konzumenti više opametiti pa da si svatko kupi 50 kockica u 5 boja or some such, pa da nam šalju samo mape i špilove