Terraforming Mars
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Re: Terraforming Mars
Kad već nema dobrovoljaca u Zagrebu, potegnut ću ja u subotu prijepodne. Ako bude prihvatljiva cijena, probat ću si napraviti i overlay za TtA
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 90 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
JA imam izradeno za TTA ako netko treba, a mogu vam napraviti i za mars ako neko napravi pripremu ( AI vektor ), pa vam javim cijenu 

- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 614 puta
- pohvaljen: 580 puta
@Bolindus
Brije da je to cca ovo:
https://www.philibertnet.com/384123-thi ... g-mars.jpg
@kockica
Sori nemrem ovaj tjedan nikamo. Familija u posjetu, ili sam na poslu ili ih bedinam.
Brije da je to cca ovo:
@kockica
Sori nemrem ovaj tjedan nikamo. Familija u posjetu, ili sam na poslu ili ih bedinam.
-
- Reactions:
- Kontakt:
Nema frke, budem za 2 dana da se raspitam u Zg firmi, pa se raspitam i kod Bolindusa.
Btw Bolindus, za koliko bi naplatio overlaye za TtA (govorimo za new story, zar ne'?)
I palo mi na pamet, da moderatori možda izrežu i prebace ovu raspravu u novu temu o overlayima? Ovako smo nabili broj stranica na temi ko da pričamo o nekim osobitim strategijama i pravilima u igri
Btw Bolindus, za koliko bi naplatio overlaye za TtA (govorimo za new story, zar ne'?)
I palo mi na pamet, da moderatori možda izrežu i prebace ovu raspravu u novu temu o overlayima? Ovako smo nabili broj stranica na temi ko da pričamo o nekim osobitim strategijama i pravilima u igri

-
- Reactions:
- Kontakt:
Odgovor od ovih iz zeline, nakon sto sam poslao linkove sa objasnjenjem kak bi to trebalo izgledati. Opet, sve se svodi na to da se ili osobno ode tamo ( sto kod mene ne dolazi u obzir jer mi uopce nije usput) ili da se posalje tocan nacrt:
""Nažalost, ne možemo ponuditi izradu takvog čega bez nacrta u CAD formatu, a naprosto nemamo kapaciteta za tako malo narudžbu izrađivati nacrt sami.
Usto, ovdje na fotografiji, svaki ovaj prorez ima "fasetu" odnosno dodatno je sfrezan i pod kutem od barem 40 stupnjeva - što mi ne bismo mogli napraviti.
Mogli bismo sve prorezati samo i to je to, bez neke posebne obrade.
Prije neke pripreme, ako ju možete nabaviti, bismo trebali dimenzije ploče i debljinu pleksiglasa, da vam damo neku približnu cijenu, da vidite da li vam se isplati.""
""Nažalost, ne možemo ponuditi izradu takvog čega bez nacrta u CAD formatu, a naprosto nemamo kapaciteta za tako malo narudžbu izrađivati nacrt sami.
Usto, ovdje na fotografiji, svaki ovaj prorez ima "fasetu" odnosno dodatno je sfrezan i pod kutem od barem 40 stupnjeva - što mi ne bismo mogli napraviti.
Mogli bismo sve prorezati samo i to je to, bez neke posebne obrade.
Prije neke pripreme, ako ju možete nabaviti, bismo trebali dimenzije ploče i debljinu pleksiglasa, da vam damo neku približnu cijenu, da vidite da li vam se isplati.""
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 90 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
@StipsonovStipsonov je napisao/la: 23 stu 2017, 10:21 @Bolindus
Brije da je to cca ovo:
@kockica
Ok, ali velim treba nacrtat to u vektorskom obliku, za TTA sam recimo nasao na BGG gotovo pa sam po tome samo izrezao.
@kockica
Za TTA, kolko inace to dode ?

@TEMA
Je bilo bi dobro da je drugacije naslovljena tema jer, bi vam se ja prije javil da sam skuzil da o tome pricate

@Zelina firma
Isto to kaj su oni napisali i ja velim, kolko toga trebate i opet isto, treba vektorksi nacrtat, u mjerilu, a mozda se da i naci u bespucima interneta gotovo.
Zadnja izmjena: Bolindus, dana/u 23 stu 2017, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Reactions:
- Kontakt:
O super! Heh, koliko dođe.. S obzirom da si iz Varaždina, meni je bitan faktor i koliko još dođe poštarina
Recimo da i jesi jeftiniji, ali uz poštarinu možda mi dođeš skuplji nego izravno izrezati u Zagrebu
No javim se kaj mi ove firme odgovore, pa evo, zarađuj na prvima koji nisu iz zg pa im je svejedno