Tražim društvo - Zagreb
- retko63
- Reactions:
- Ima zahvala: 83 puta
- pohvaljen: 51 put
- Kontakt:
Tražim društvo - Zagreb
Društvo se i dalje traži ! Samo da naglasim,da imam svoj prostor.Ako ste spremni doći u Dubravu gdje i živim,lako se dogovorimo,nije problem ! Javite se na PM ili na moj broj mobitela :
Eduard
097 7731 146
Eduard
097 7731 146
Zadnja izmjena: retko63, dana/u 18 kol 2022, 12:17, ukupno mijenjano 3 puta.
- _Kex_
- Reactions:
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Re: Tražim društvo Zagreb - Dubrava
rado bih te pozvao, ja sam u Gornjoj Dubravi, ali trenutno se ni sa svojom regularnom grupom ne nalazim redovito jerbo pokušavam izbjeć da mi popularni virus uništi dišne organe 
ali kad se malo sve skup smiri...

- retko63
- Reactions:
- Kontakt:
Re: Tražim društvo - Zagreb
Bok ! Hvala ti na pozivu ! Da,imaš u potpunosti pravo što se tiće Korone,eto treba biti na oprezu.Ja ti živim preko puta Osnovne Škole Mate Lovraka u zgradi.Reci mi,koje igre igrate ? Imate neki prostor ?_Kex_ je napisao/la: 22 lis 2020, 11:11 rado bih te pozvao, ja sam u Gornjoj Dubravi, ali trenutno se ni sa svojom regularnom grupom ne nalazim redovito jerbo pokušavam izbjeć da mi popularni virus uništi dišne organe
Zadnja izmjena: retko63, dana/u 01 ruj 2021, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
- _Kex_
- Reactions:
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Re: Tražim društvo Zagreb - Dubrava
eh, to kaj se igra se sazna 5min prije neg se sjednemo za stol hahaha, a i onda treba neko vrijeme da se ekipa dogovori.
nista sluzbeno. igra se doma u dnevnom boravku

ali ukoliko bas trazis sluzbeni prostor s igracima svakako preporucam prostor od udruge Igranje.
hrpa igara i uvijek netko ko igra neš. ekipa je stvarno super! provjereno

- retko63
- Reactions:
- Kontakt:
Znam za udrugu igranje.Trenutačno mi paše ovako,zato sam se i oglasio da tražim nekoga iz Dubrave pa eto pošto smo si blizu i kad se situacija malo smiri,budemo se dogovorili ! Jel to u redu ?_Kex_ je napisao/la: 22 lis 2020, 14:52eh, to kaj se igra se sazna 5min prije neg se sjednemo za stol hahaha, a i onda treba neko vrijeme da se ekipa dogovori.
nista sluzbeno. igra se doma u dnevnom boravku
ali ukoliko bas trazis sluzbeni prostor s igracima svakako preporucam prostor od udruge Igranje.
hrpa igara i uvijek netko ko igra neš. ekipa je stvarno super! provjereno![]()
Zadnja izmjena: retko63, dana/u 01 ruj 2021, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdrav,
U potrazi sam za ekipom za igranje društvenih igara. Igrala sam par puta random igre u društvu tako da nisam baš iskusna u ovom svijetu, ali voljna istraživati i naučiti nove uz malo volje i strpljenja
Lp,
Blue
U potrazi sam za ekipom za igranje društvenih igara. Igrala sam par puta random igre u društvu tako da nisam baš iskusna u ovom svijetu, ali voljna istraživati i naučiti nove uz malo volje i strpljenja
Lp,
Blue
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Probala si kod nas u klubu?Blue je napisao/la:Pozdrav,
U potrazi sam za ekipom za igranje društvenih igara. Igrala sam par puta random igre u društvu tako da nisam baš iskusna u ovom svijetu, ali voljna istraživati i naučiti nove uz malo volje i strpljenja![]()
Lp,
Blue
https://igranje.hr/klub-mc/
Poslano sa mog STK-LX1 koristeći Tapatalk
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Bila sam jednom sa društvom ali mi je nekako bed banuti sama, pogotovo jer nemam nekog iskustva u raznim igrama.grof je napisao/la: 25 vel 2023, 20:01Probala si kod nas u klubu?Blue je napisao/la:Pozdrav,
U potrazi sam za ekipom za igranje društvenih igara. Igrala sam par puta random igre u društvu tako da nisam baš iskusna u ovom svijetu, ali voljna istraživati i naučiti nove uz malo volje i strpljenja![]()
Lp,
Blue
https://igranje.hr/klub-mc/
Poslano sa mog STK-LX1 koristeći Tapatalk
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Ma ne treba ti biti. Ekipa je uvijek voljna naučitinove igrače igrama. 
Nemaš boljeg mjesta u ZG za ovakva druženja uz tolike igre i najbolju ekipu u gradu.

Nemaš boljeg mjesta u ZG za ovakva druženja uz tolike igre i najbolju ekipu u gradu.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw