Noghri je napisao/la: 14 ožu 2023, 12:59
Znam kako ti je @Valsim ... Ja imam 3 komada mali cirkusanata doma, i jedino se mozemo igrat s njima (sto i radimo cesto), ali nesto ozbiljnije... Ufffffff
Wooow. Dao bih ti medalju časti. Već mi se čini kao izazov s dvoje, s troje ne mogu ni zamišljati.
Valsim je napisao/la: 14 ožu 2023, 12:11
Ako sam dobro zapamtio riječ je o Newfoundlandu sa zaista prekrasnom dlakom kroz koju je čak i Elena morala proći rukicom. Tek prilikom trećeg susreta sam napokon otkrio da je to kolega tanelorn s foruma.
Bila mi (nam) je čast upoznati naše blog topic legende iz kvarta - cro Rahdo i Jen (te njihova mala nasljednica lijepe kolekcije board gameova)!

))
tanelorn je napisao/la: 14 ožu 2023, 13:18
Glede prijevoza - i iduci put stojim na raspolaganju... @Shich zna sve moje mracne tajne (vecinu, ne sve...)
Znači da Shich dobro čuva tajne, jer usprkos našoj dugogodišnjoj povijesti ništa od toga nije došlo do mojeg uha

.
tanelorn je napisao/la: 14 ožu 2023, 13:18
I za kraj, ispravak netočnog navoda -
pirinejski planinski pas, nije njufić (oni su isključivo crni)
Naravno da sam zaboravio

. Tako da kada sam Googlao prije pisanja baš sam bio u užem izboru između Newfoundlanda i Pirinejskog planinskog. I naravno u 50:50 situaciji da uvijek odaberem krivi odgovor

.
Edit: Ispravljeno
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon