Igra: Mixed Hill

Teme u vezi amaterskih uradaka igara

Moderator/ica: sadistiko

grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Re: Igra: Mixed Hill

Post Postao/la grof »

Znam, sve mi je jasno. Samo polako i planski. Kad otvoriš indiegogo, javi link pa cemo i neku vijest složiti, gdje ćemo igru i podrobnije opisati
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
the_k
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la the_k »

Kako za sad sve stoji trebao bi projekt na indiegogo početi u subotu. Isti taj dan bi ja navečer navratio na info da malo razdjelim letke i kratka pravila.

Tko će biti tamo od vas, tj. kako skužiti nekog odavde u rl? :D

Da li projekt stvarno kreće u subotu ću još sutra potvrditi, a do tada moram pripremiti još videa i drugih prikaza kako bi se igra prezentirala u potpunosti.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Mi smo svi u bijelim majicama s logom i natpisom Igranje.orga. Na štandu je i naš plakat, pa nas je teško ne vidjeti :)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
the_k
Reactions:

Post Postao/la the_k »

Eto, samo da javim da je krenuo projekt financiranja Mixed Hill!
Sada je skoro 4 ujutro pa idem u krpe mrtav umoran, ali posljepodne/navecer dodem s nekim letcima na infogamer, a svi slobodno proširite riječ (i internacionalno naravno), a možete i sudjelovati:)

http://www.indiegogo.com/mixhill
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Daj nabaci jos koju sliku i malo podrobnije opisi tijek igre, pa da te puknemo kao vijest na naslovnicu ;)
the_k
Reactions:

Post Postao/la the_k »

Tamo na stranicu mi se ne bi uklopio podrobniji opis tijeka igre, pa su pravila i video, a biti ce jos kroz ove dane posebnih video tutoriala svake akcije zasebno..i da, znam da je video los ali oprema kojom baratam daje svoj maximum :roll:
Sto se tice slika mozda se nadoda jos neka...nema ih tako puno obzirom da su sve zapravo digitalni prikaz.

No evo jedan malo detaljniji opis igre:
Mixed Hill se igra u timovima od po 2 igraca.
Nakon bacanja kockice igrac se mice i stane na odredeno polje. Odvija se akcija tog specificnog polja - u mnogim akcijama sudjeluju i drugi igraci. Uspjesno odradena akcija donosi bodove, a ako bodove nije osvojio igrac koji je stao na to polje (i time inicirao akciju) onda njegov suigrac ide dva polja unazad. Time je gotov potez i na redu je sljedeci igrac.

Igra je gotova kada oba igraca jednog tima dodu do svetista na vrhu brda. U tom trenutku se usporeduju ukupni bodovi tog tima s bodovima drugih igraca koji su stigli do svetista. Pobjednik je onaj koji ima najvise bodova na svetistu.

Same akcije ce biti obradene u posebnim video tutorialima i poblize su opisane u pravilima, ali akcije ce uglavnom testirati vase:
- znanje
- brzinu reagiranja
- memoriju
- prepoznavanje
- rjesavanje zagonetki
- objasnjavanje
- skiciranje
.....
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

OK, sada je malo jasnije.
Naravno, prijedlog je s naše strane da onaj tekst sa slikama s Indiegogo stranice prevedete i na hrvatski jezik, kako bi i ljudi manje vični s engleskim, malo podrobnije upoznali igru i moguće donirali za projekt. Iako je i ovak kratak opis igre već OK.
the_k
Reactions:

Post Postao/la the_k »

Pravo pretstavljanje početka projekta financiranja za:

MIXED HILL

slika

Osnovne informacije:
- timska igra; timovi od po 2 igrača
- 4 igrača minimum; - ne postoji maksimum ali se preporuča 8 da ne postane pre velika gužva
- vrijeme igranja 90min +
- godine 10+

Priča:
U dalekoj budućnosti znanstvenici su precizirali trenutak u prošlosti kada se u drevnom svetištu mogu otkriti velike i moćne tajne. Koristeći eksperimentalne strojeve za putovanje kroz vrijeme, mnoge vlade su poslale svoje agente da otkriju te tajne. Sada, po dolasku u davnu prošlost, ti i tvoj partner stojite u podnožju mitskog brda! Dok gledaš uz opasnu stazu kojom morate poći uočiš bljeskove svjetlosti - pristižu drugi agenti. Vrijeme je da započnete uspon i osvojite Mixed Hill.

slika

Kako se igra:
Mixed Hill je, u srži, jednostavna igra bacanje-micanje-akcija.
Igra se u timovima, jedan igrač u timu baca kockicu i miče se te zatim slijedi akcija ovisno o polju na kojem je stao. Akcije su iznimno različite i kreću se od običnih trivia pitanja do kvizova, sposobnosti prepoznavanja, memorije, pogađanja, objašnjavanja i više! U večini akcija sudjeluju i drugi igrači. Onaj koji uspješno obavi akciju će dobiti bodove, a ako to nije igrač koji je stao na polje i time inicirao akciju njegov partner će biti kažnjen!
Zatim je na redu igrač iz sljedečeg tima pa tako u krug dok naizmjence ne odigraju svi igrači iz svih timova pa opet kreće od prvog - sve dok jedan tim ne stigne do svetišta!

slika

Projekt:
Kako bi se proizvela prva serija Mixed Hill potrebno je prikupiti barem 32.000,00 $
Zato posjetite http://www.indiegogo.com/mixhill i sudjelujte!
Jedna od nagrada za sudjelovanje je i primjerak igre tako da ćete dobiti nešto za svoj novac.

Ako ipak nemate novaca zahvalan sam i što čitate ovo te vas molim da pomognete proširiti vijest o Mixed Hill. Koristite facebook, twitter, recite prijateljima i pošaljite e-mail svima koje znate. Pa ako ne mogu sudjelovati - neka i oni šire dalje.

Hvala na pomoći!
slika
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Što se desilo s ovim projektom?
Vidim da se nije baš skupilo previše novca preko one stranice za financiranje.
Osobno sam krenuo također u vode izdavanja igre pa već znam otprilike da $80 nije dovoljno ni za poštarinu kad se jednom igra napravi negdje gdje se već bude radila.
Zanima se s kojim si izdavačima razgovarao i sl.
Svaki kontakt je dobro došao.
Ja osobno bih radije igru radio u RH, ali kako još nisam našao cijene ni blizu onih koje nude kinezi bojim se da će to biti jedino rješenje, a za sklapanje posla s kinezima koji ne rade ispod 1000 komada treba jako puno novca. :(
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Polako.
Što se igara ovdje tiče, stvar nije nimalo laka. Doduše ona žena iz Pule uspjela je sklepati igru Osvoji Jadran, iako ista baš nema neke dugotrajno lude mehanike i zapravo predstavlja verziju ČnLJ-a, ali je prodaje po cijeloj Hrvatskoj.
Goblins, Inc. igru složio je naš forumaš Jockerman, ali s češkim izdavačem CGE-om. Zebracat izdaje Biatlon i Pandook i tako.. vjerujem da će ti se ekipa autora ovdje i javiti, pa će i kakve suradnje biti ;)
Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post:
sadistiko
Odgovori

Natrag na “Amaterska radionica igara”