Infogamer 2013 - 14.-17.studeni
Re: Infogamer 2013 - 14.-17.studeni
došao bih i ja. mogu u čet i pet popodne, te jedan dan u vikendu.
a što se tiče ostalog realno me ne zanima.
a što se tiče ostalog realno me ne zanima.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Da, mislim da će CM to pokriti. U svakom slučaju proraditi ćemo na tomeZoki je napisao/la:Pokriva udruga/carta upad za volontere? Dođem sva 4 dana na velesajam, ali budem napravio krug po sajmu jer me zanima i infogamer i interliber...

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Krscho
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 15 puta
- Kontakt:
grof je napisao/la:Ako možeš biti na Infogameru svaki dan, onda bi ti Carta Magica mogla to nešto i platiti, samo mi reci da si zainteresiranKrscho je napisao/la:Ko volonter sam za sada tamo sto posto svaki dan ako treba, samo postoji jedan uvjet, ako se ne varam tad je i interliber. Za boga drizte me dalje od knjiga, svake godine se istrosim ko isus a nikad nista od toga kaj kupim ne pročitam xD
Mogu biti svaki dan jer pretpostavljam taj vikend igraonica ne radi pa neću imati tu vrstu posla i obveze, samo dajem si za pravo skočiti do interlibera prvi dan kad nije guzva i potrositi pare na stripove....ovaj edukativno štivo za mlade i obrazovane akademske građanine

Ostat cemo u kontaktu, al mos racunat na mene
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
I ja sam zainteresiran. Prošle godine sam bio većinu vremena,a ove godine mogu skroz ostati.grof je napisao/la:Ako možeš biti na Infogameru svaki dan, onda bi ti Carta Magica mogla to nešto i platiti, samo mi reci da si zainteresiran
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Zakon, dakle već imamo dovjicu koju mogu preporučiti CM-u (mislim da je i bilo govora o bar dvoje volontera koji mogu biti tamo stalno, pa ih CM i plati)Shich je napisao/la:I ja sam zainteresiran. Prošle godine sam bio većinu vremena,a ove godine mogu skroz ostati.grof je napisao/la:Ako možeš biti na Infogameru svaki dan, onda bi ti Carta Magica mogla to nešto i platiti, samo mi reci da si zainteresiran
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Ako se stvori potreba i za trećim neka računaju i na menegrof je napisao/la:Shich je napisao/la:grof je napisao/la:Zakon, dakle već imamo dovjicu koju mogu preporučiti CM-u (mislim da je i bilo govora o bar dvoje volontera koji mogu biti tamo stalno, pa ih CM i plati)

Iskustvo s nošenjem i slaganjem stolova i Igara se steklo na zadnjem eventu na Pešći, a ostalo potrebno iskustvo koje će se tražiti će se steći u hodu

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Dakle, evo nekakve procjene za brojem volontera i njihovim radnim vremenom tijekom dana:
za preostale volontere pobinuti ćemo se da bar imaju besplatan upad!
Tablica za upis volontera je ovdje
Vicko, ti je iskorigiraj i doradi po potrebi
- Četvrtak i petak - ujutro: 2-3 osobe
- Četvrtak i petak - od 15: 4-5 osobe
- Vikend - full time: 6 osoba
za preostale volontere pobinuti ćemo se da bar imaju besplatan upad!
Tablica za upis volontera je ovdje
Vicko, ti je iskorigiraj i doradi po potrebi
- Krscho
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 15 puta
- Kontakt:
Definiraj ujutro i od 15 as in od kolko do kolko
, šta je to od 8h do 15h i 15h do 22h ili 

PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
- Zoki
- Reactions:
- Ima zahvala: 28 puta
- pohvaljen: 56 puta
- Kontakt:
pošto zbog posla ne mogu preko tjedna, javljam se za vikend, full time
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Odlično, upiši se u listu!