Igralo se od 10:30 ujutro pa do 20 navečer i nažalost nismo završili igru.
Uskoro će biti video reportaža (kad je stignem završiti) jer smo imali i snimatelja

Mi smo prije zato kad smo igrali kod mene u Zagorju neku dulju igru kao npr. Civilization 2002 kad bi nam bilo dosta za taj dan il bi netko morao ići smo pauzirali igru i fotkali s mobitelima. Tako da smo onda drugi dan posložili kak je sve bilo i nastavili tamo gdje smo stali. Može se reć da smo imali SAVE opciju u našim boardgame druženjimasadistiko je napisao/la:Nažalost nemamo prostor gdje bi mogli ostaviti igru da je nitko ne dira pa da nastavljamo, a i pitanje da li će ista ekipa biti na sljedećem okupu. Jednostavno smo sve pokupili i nadamo se da ćemo sljedeći puta biti brži pošto nam je ovo bilo prvi puta sa expanzijama pa ima puno novina u igri za pohvatati.
Naglasak da su Hacan i Saar igrali prvi puta igru pa nisu baš ni bili orni, a još su ko za vraga obojica bančevali do pred jutro, tako da je dobro da su ostali uopće budnithegrey je napisao/la:Svaka čast na reportaži, fino složeno, atmosfera i klopa isto tako.
Ali što se tiče same igre, mislim da vam je gledatelj na kraju sve rekao (jedna borba nakon 7 sati, Hacan sa samo jednim dokom, zeleni ima fleet capacity 9?, možda mi se učinilo da je netko samo sa mercenaryem zauzeo planet - to baš i ne ide...) - ovakvim načinom igra ne dostiže puni potencijal.
Možda da probate ubaciti artifacte i smanjiti potreban broj VP-a da dobijete na dinamici.