Neoprene materijal
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3854 puta
- Kontakt:
Re: Neoprene materijal
reci igračima da mirno sjede za stolom a ne da mrljave po stolu dok se dosađuju, ili im jednostavno nađi zanimljiviju igru 

- ronin
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 109 puta
- Kontakt:
Ja si planiram naručiti game mat sa stranice deep cut studio. Imaju materijal "mouse kad". 90x90 cm
Malo je skuplji ali mislim da će se isplatiti...
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
To sam ja mislio ali skupo ko djavo.ronin je napisao/la:Ja si planiram naručiti game mat sa stranice deep cut studio. Imaju materijal "mouse kad". 90x90 cm
Live long and prosper.
- Nuuq
- Reactions:
- Kontakt:
Ovim mojim nema pomoći. Vjeruj. A zanimljivih igara nemamsadistiko je napisao/la:reci igračima da mirno sjede za stolom a ne da mrljave po stolu dok se dosađuju, ili im jednostavno nađi zanimljiviju igru

Live long and prosper.
- ronin
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 109 puta
- Kontakt:
To definitivnoNuuq je napisao/la:To sam ja mislio ali skupo ko djavo.ronin je napisao/la:Ja si planiram naručiti game mat sa stranice deep cut studio. Imaju materijal "mouse kad". 90x90 cm
Live long and prosper.
- Nuuq
- Reactions:
- Kontakt:
Znam to, ali te držače je teže naći neko bilo šta. Svi su imali nekada i više nemaju. Glupostmiljenko je napisao/la:Evo čisto par ideja nabadam kako bi si mogao pomoći...Nuuq je napisao/la: Deka je dobra, ali nemam one gluposti koje je daju da se pomjera, pa mi se uvijek zgužva, izludi me to.
Ako igraš uvijek na istom stolu, nije ti loše nekakve elastike sašiti na deku pa "nategnuti" deku preko stola. Elastika ispod stola popreko deke na 2-3 mjesta.
Možeš i kupiti one "držače" za stolnjake. Ne znam dali znaš na šta mislim, izgledaju ko nekakve kvačice kojima se stolnjaci zakvače na rub stola... Ima toga svugdje i nije skupo...
A ako imaš stol "samo za igranje", možeš ga tapecirati s dekom. Odnosno, zaljepiš deku na stol
.

Live long and prosper.
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 223 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Sto se drzaca za stolnjak tice, mi smo kupili 2x 4 komada u Offertissimi, ali nisu bas nesto, dosta su slabi i odlete samo tako. Ali poprilicno sam siguran da se mogu naci u ducanima tipa Emezzeta, Ikea i tome slicni, ovisno o kvaliteti, pretpostavljam i cijena raste.
- Nuuq
- Reactions:
- Kontakt:
I onda živiš u Sarajevu i sve to sto si ti napisao pada u voduNoghri je napisao/la:Sto se drzaca za stolnjak tice, mi smo kupili 2x 4 komada u Offertissimi, ali nisu bas nesto, dosta su slabi i odlete samo tako. Ali poprilicno sam siguran da se mogu naci u ducanima tipa Emezzeta, Ikea i tome slicni, ovisno o kvaliteti, pretpostavljam i cijena raste.

Live long and prosper.
- Noghri
- Reactions:
- Ima zahvala: 223 puta
- pohvaljen: 217 puta
- Kontakt:
Ajde ajde, sta fali Sarajevu 
Uostalom, sve ovo pisem pod pretpostavkom da ces dovuc svoje dupe do Zagreba uskoro

Uostalom, sve ovo pisem pod pretpostavkom da ces dovuc svoje dupe do Zagreba uskoro

- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
Ne znam kolko će ti ovo pomoći ali ja sam si u Philibertu uzeo ovo:
http://www.philibertnet.com/en/playmat/ ... 00413.html
Super je igrati na tome pogotovo kartaške igre ali na crnu boju se lovi baš svako zrnce prašine i raznoraznih mrvica.
Kad bih ponovo uzimao uzeo bih neku drugu boju.
http://www.philibertnet.com/en/playmat/ ... 00413.html
Super je igrati na tome pogotovo kartaške igre ali na crnu boju se lovi baš svako zrnce prašine i raznoraznih mrvica.
Kad bih ponovo uzimao uzeo bih neku drugu boju.