dlakar je napisao/la: 27 lis 2017, 14:41
Ja nemam ništa protiv da se kupce uputi gdje ima jeftinije. Naravno, mislim da ne treba to pisati na postu oglasivaca neke igre. Tu onda dolazi do problema i nepotrebne diskusije. Najviše me živcira ekipa koja stalno popuje oko cijena a ne nude konkretna rješenja. Ok, to je preskupo, reci mi gdje mogu nabaviti jeftinije....a ne tipa ti smatras da pošto nova dođe toliko, čim izađe iz trgovine vrijedi upola manje, pa još to što je kod tebe 2 mjeseca još upola manje. Zato nisam da se u potpunosti ugasi komentiranje, ali pozivam i jednu i drugu stranu da budu korektni i ne rade ono što nebi da drugi rade njima.
Zašto bi se nekog uputilo gdje ima jeftinije?! time se samo potkopava onog koji želi prodat igru i cijela poanta oko oglašavanja! prestanite bit Majka Tereza i vodit za ruku jadnu dječicu! svatko se može informirat i saznat gdje i po koliko može nabavit igre!
Zamisli da ti prodaješ neku igru za 200 kn i onda ti ja uletim sa komentarom :
"Cijena ti je previsoka jer ja mogu kupit tu igru na akciji u Lidl-u pokraj Ličke magistrale za 69,99 kn!"
Što i većinom ljudi i rade!

.....pa onda nek ju i kupe tamo!
Apsolutno bi trebalo zabranit bilo kakvo komentiranje u oglasima i tako odmah u startu zaustavit nepotrebne rasprave!