Sleevanje
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Re: Sleevanje
Mislim da ce ti mayday bit sasvim zadovoljavajuci. Scyhte karte se ne vrte toliko po rukama i nema mijesanja...bas smo mi danas to raspravljali. Frend ih nece sleevat, da je moja..iso bi na standard mayday. Barem te tarot ak za druge imas bolju opciju.
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
U principu nekad sam procitao da je mayday prije stvarno imao problema sa kvalitetom, premda mislim da su ljudi znali i pretjerivati, ali u medjuvremenu se to popravilo, i valjda je stvar da smo nabavili sleevove iz razlicitih razdoblja. A i dobro veli dlakar, nije scythe karzaska igra pa sam zastitio velike kartice samo standardnim sleevovima jbg, prelijepe su mi slike.
- ronin
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 109 puta
- Kontakt:
Jel ima netko za preporučiti sleevove koji nisu skliski?
Možda je čudno pitanje, ali većina s kojima sam se susreo su skliski
Možda je čudno pitanje, ali većina s kojima sam se susreo su skliski

- ronin
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 109 puta
- Kontakt:
Ne.
Osim ako to nisu Dragon shield. Onda mislim da jesam (clear - oni srebrni). Iskreno, ne sjećam se više kakvi su mi bili...
Načelno ne koristim sleevove, ali sam Mythic Battles odlučio sleevati.
Prvenstvo da ih zaštitim, ali i same karte su strašno skliske
Sa sleevom je puno bolje.
Znam da sam prije kupovao premium mayday i dragon shield. I s obzirom da su mi bili svi u istoj kutiji, ne kužim baš razliku.
Osim ako to nisu Dragon shield. Onda mislim da jesam (clear - oni srebrni). Iskreno, ne sjećam se više kakvi su mi bili...
Načelno ne koristim sleevove, ali sam Mythic Battles odlučio sleevati.
Prvenstvo da ih zaštitim, ali i same karte su strašno skliske

Sa sleevom je puno bolje.
Znam da sam prije kupovao premium mayday i dragon shield. I s obzirom da su mi bili svi u istoj kutiji, ne kužim baš razliku.