luxor
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3723 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Re: luxor
Ja sam Galacticu jednom igrao kad sam je učio (opet na DDI-u i tada mi se nije svidjela, em gužva, em sve novo), ali kad smo igrali kod frenda u stanu i sa ekipom koja je totalno in (čak nam je održao kratko predavanje o serijalu prije igranja
) tada je to bilo skroz jedna druga igra. Slažem se sa @dlakar -om, ili je voliš ili je mrziš, a ima još sličnih igara koje izazivaju tako raznolike osjećaje kod ljudi.

- luxor
- Reactions:
- Ima zahvala: 87 puta
- pohvaljen: 27 puta
haha, jelda... a mislim da znam i gdje ću je naćicoptus je napisao/la: 06 vel 2018, 19:58Ovo upućuje na to da moraš pod hitno promijeniti ekipu.Ekipi nije najbolje sjela jer ne vole agresivne i "stresne" igre.
A za Got bi svakako bilo lijepo naći šest igrača.![]()

za GoT, ako se dogovorite i fali jedan, zovite

Recently played Games:

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Nažalost, krajem lipnja ove godine napustio nas je naš Luka. Igrač i član naše udruge.
Nadam se da se sada igraš na nekom boljem i ljepšem mjestu i da si bar kojeg anđela naučio ponekoj igri.
Iskrena sućut svima s kojima si se družio.
Nadam se da se sada igraš na nekom boljem i ljepšem mjestu i da si bar kojeg anđela naučio ponekoj igri.
Iskrena sućut svima s kojima si se družio.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- roverandom
- Reactions:
- Ima zahvala: 152 puta
- pohvaljen: 195 puta
- Kontakt:
U noći nakon zadnjeg dana inmusica na kojem je bio mu je otkazalo srce. To je ono što ja znam.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Uff, srce? Pa bio je sportaš, zdravo je živio. Moguće kakva neotkrivena mana?roverandom je napisao/la: 16 kol 2019, 15:55 U noći nakon zadnjeg dana inmusica na kojem je bio mu je otkazalo srce. To je ono što ja znam.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw