Concordia - odlična igra srednje težine sa hrpom pozitivne interakcije među igračima. Odličan vizualni dizajn, super jednostavna pravila. Također hrpa ekspanzija ako je izigrate do te mjere.
Dominion sa naprednijim ekspanzijama - iako bi mnogi svrstali isti pod gateway igru, nakon što se ubace ekspanzije postaje vrlo sočan. Do sada sam imao priliku igrati samo Seaside i odlična mi je ekspanzija, a i bazna igra je zabavna. Ovaj video odlično opisuje koja ekspanzija radi što i što je sve dostupno, pa po osobnim ukusima. S time da je od izdavanja tog videa izašlo još ekspanzija, te Intrigue više nije samostalna igra.
Junk Art - jednostavna igra, ali nevjerojatno zabavna i svi je nauče u prvoj rundi. Skoro svaka osoba s kojom sam ovo igrao htjela je ponovno odigrati još jednu partiju. Preporučam plastičnu verziju.
Red 7 - ako vam treba "filler" igra
Cryptid - igra čiste dedukcije, imao sam je priliku probati, odlična je. Doduše trebati ćete isprintati player aid za praćenje tragova, sve pamtiti u glavi je ful teško.
Realm of Sand - igra koja me najviše iznenadila od novih izdanja, super jednostavan gameplay, a vrlo sočne odluke.
Budući da ste krenuli sa Rizikom, možda bi vam se mogao svidjeti Axis and Allies, ima dosta verzija, možda netko tko je više upućen može preporučiti koja je najbolja.
Od ovog što ste naveli mislim da nećete pogriješiti niti sa jednom. Doduše, definitivno bi prvo uzeo Terraforming Mars
Pozdrav