Frosthaven
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Re: Frosthaven
Nisam zapamtio detalje, nešto je bilo upravo oko prikazivanja cijene u koju mora biti uračunat pdv, ono primjerice pledge je 100 $, kako sad u to uračunati razne stope pdv-a po različitim zemljama /regijama.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3855 puta
- Kontakt:
ako ćemo za pravo, sve se to da izračunati automatski preko geolokacije ako je dobro napravljen software.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Gle, ne znam točno tehnikalije jer nisam dublje zagrebao, a i sad mi je problem naći gdje sam to pročitao. Što se tiče same igre, moram priznati da me Gloomhaven zaintrigirao, pa posljedično i Frosthaven kao "alternativa", samo iskreno osobno mi nije situacija da ulupam pare u ovo. Dobra stvar je doduše da se može staviti zalog na 1$ i tako držati mislim čak do kraja godine.
- Omgrofl
- Reactions:
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
U konačnici, jeftinije bude kupiti igru u ducanu (jednom kad izade) nego backati... Da barem nudi stretch goals-e ili nešto prema ćemu bi backanje bilo više unique...
Prošao sam gloomhaven i odustali smo na pola puta Forgotten Circles-a jer... iako je igra mehanicki fantasticna; priča gotovo da ne postoji... Sviđaju mi se novosti u Frosthaven-u ali mislim da ću skippati.
Prošao sam gloomhaven i odustali smo na pola puta Forgotten Circles-a jer... iako je igra mehanicki fantasticna; priča gotovo da ne postoji... Sviđaju mi se novosti u Frosthaven-u ali mislim da ću skippati.
-
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
Se može ubacit u late pledge nekom. Pa da podjelimo shipping. Javite se, može i na discord SUBA69
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
http://www.igraj.si/druzabne-igre-frost ... frosthavenSuba69 je napisao/la: 18 lip 2020, 12:00 Se može ubacit u late pledge nekom. Pa da podjelimo shipping. Javite se, može i na discord SUBA69
Ovo ti je najeftinija opcija ako se ne varam?
- Bolindus
- Reactions:
- Ima zahvala: 88 puta
- pohvaljen: 422 puta
- Kontakt:
moze se updateat pledge, 100$ je FH i doda jos jednom full shipping, odnosno 28$.Suba69 je napisao/la: 18 lip 2020, 12:00 Se može ubacit u late pledge nekom. Pa da podjelimo shipping. Javite se, može i na discord SUBA69
Ah da i 19$ poreza
Tak da se nist ne podjeli shipping smao se doda jos jednom

-
- Reactions:
Ne zaboravi da na to još VAT ideBolindus je napisao/la: 19 lip 2020, 10:16moze se updateat pledge, 100$ je FH i doda jos jednom full shipping, odnosno 28$.Suba69 je napisao/la: 18 lip 2020, 12:00 Se može ubacit u late pledge nekom. Pa da podjelimo shipping. Javite se, može i na discord SUBA69
Ah da i 19$ poreza
Tak da se nist ne podjeli shipping smao se doda jos jednom![]()

-
- Reactions:
Zanimljiv update...ugl digao je puno prašine...King of Average mi recimo ima dobar osvrt na ovo.
Ugl očito je postao problem i termin ''rasa'' unutar fantasy boardgejma. Naravno, ako se ne slažete s njegovim gledištem, odmah ste rasist, BLM don't matter itd.
Zadnja izmjena: smurfORnot, dana/u 17 svi 2021, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.