Slavica je napisao/la: 05 tra 2020, 10:38
Woo hoo. Ovo će biti jako zabavno. Samo kad budeš klikao parametre turnira nemoj staviti da se igra Turn based. To nije takva igra... Onda će fpol odigrati svoj potez u 23 sata, a ja svoj ujutro npr
Nego možda partije u realtime slow speed. Ne znam uopće kakve parametre nudi, nisam nikad isprobala. Ali igrala sam neki Stone age turnir Turn Based... Bilo mi bezveze, zaboravim kaj sam mislila dok se protivnik odluči.
turn based turniri su sasvim ok

pogotovo za 2 igraca
zapravo sve turnire koje sam ikad igrao su bili turn based. mozes stavit i maximalno trajanje turnira, tipa 7 dana po igracu, pa je opet partija gotova za 10min samo da se ta dva igraca nadju u isto vrijeme onlajn

sa dva igraca to nije tesko iskombinirati, pogotovo kad se znamo svi. ako igras stone age sa 4 igraca a odsvud su...e to moze potrajat
nisam nikad igral (niti kreiral) rela-time turnir pa nisam siguran kak je on restriktivan sa samim pocetkom igre. dal moras bit u nekom trenu spreman i ak ode vrijeme - đaba si krečio ili se čeka da se oba playera pojave pa onda krene...neam pojma
ak neko zna nek objasni