A i Naed je u tome, svira i igra DnD, samo sad mu je DnD postao bezveze otkad je postao bgg.
Cekaj, cekaj, ja sam bio dio te grunge ekipe i igrali smo d&d u prostoru gdje smo svirali dole u atomskom sklonistu od skole.... Znam da su iz Osijeka dosli bili Medo i Goran ako se ne varam... Svirali gaze, i volili Dave Matthewsa najvise od svegaMinsc1610 je napisao/la: 18 sij 2021, 10:56 Pozdrav iz Osijeka. Dobrodošao!
Umag mi je oduvijek bio poseban grad za kojeg me vežu najljepše uspomene moje dvije ljubavi: glazbe i igre. Tamo sam prije puno godina prvi puta zaigrao d&d, upoznao grunge ekipu s kojom sam svirao dok smo frend i ja zarađivali svirajući po terasama u Umagu, Novigradu i okolici. D&D mi je ostao ljubav ali već dugo vremena ne igram. No kako sam prije par godina ušao u boardgaming imam novu ljubav![]()
Minsc1610 je napisao/la: 18 sij 2021, 10:56 Pozdrav iz Osijeka. Dobrodošao!
Umag mi je oduvijek bio poseban grad za kojeg me vežu najljepše uspomene moje dvije ljubavi: glazbe i igre. Tamo sam prije puno godina prvi puta zaigrao d&d, upoznao grunge ekipu s kojom sam svirao dok smo frend i ja zarađivali svirajući po terasama u Umagu, Novigradu i okolici. D&D mi je ostao ljubav ali već dugo vremena ne igram. No kako sam prije par godina ušao u boardgaming imam novu ljubav![]()
Mago de Umago je napisao/la: 18 sij 2021, 16:36 Hahaha, Bole care!
Ja sam u Bobu konobario i jednom ste me jako naljutili jer ste pijani ubili škorpion koje se tamo na zidicu našao.![]()