Muller
- Arty
- Reactions:
- Ima zahvala: 178 puta
- pohvaljen: 95 puta
- Kontakt:
Re: Muller
Toliko je bilo prije mjesec dana ne računajući popust.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
So many games, so little time
- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
jel ovo ide na igre ili samo na ovo doli navedeno http://www.mueller.hr/asortiman/igracke/pregled.html
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
ma stranica je očajna, još jedan primjer sa druge rasprave kako kod nas kao da je tek došao internet.icarusST je napisao/la:jel ovo ide na igre ili samo na ovo doli navedeno http://www.mueller.hr/asortiman/igracke/pregled.html

- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 691 put
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
Ne znam za muller, ali u algoritmu ih ima (avenue mall)
Inace, prezalosno je koliko toga becki muller ima, a nas samo djecje igre
u beckom samo dominioni zauzimaju koliko nama sve sto je vrijedno spomena 
Inace, prezalosno je koliko toga becki muller ima, a nas samo djecje igre

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
Da malo dignem temu Muellera.
Nedavno sam obišao zagrebački Mueller na TBJ (najveći), u CC East i u Garden Mallu i u svima se i to malo igara što su imali još više srozalo. Nemaju više ništa od Habe, ovaj na TBJ-u je čak i imao kakav-takav izbor u odnosu na ostale, no sada više nemaju ništa osim Dixita i Carcassonnea. Kakva su vaša iskustva po drugim mjestima?
Nedavno sam obišao zagrebački Mueller na TBJ (najveći), u CC East i u Garden Mallu i u svima se i to malo igara što su imali još više srozalo. Nemaju više ništa od Habe, ovaj na TBJ-u je čak i imao kakav-takav izbor u odnosu na ostale, no sada više nemaju ništa osim Dixita i Carcassonnea. Kakva su vaša iskustva po drugim mjestima?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Ja sam u subotu bio u CC East i bilo je više igara osim Dixita i Carcassonnea. Imali su i Catan, plus ekspanziju za 5. i 6. igrača, Camel up, Village, Scotland yard, Stone age junior... Plus standardni izbor šarenih igara za djecu.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Kako mi se čini, ima sasvim solidan izbor dječjih igara, a to što nema noviteta za nas starce, realno činimo mizeran postotak kupaca.
Ipak, neke stvari su mi nelogične, tuku po carcassonneu, a nemaju junior izdanje (inače prekrasno!), imaju stone age junior, a nemaju original...
Ipak, neke stvari su mi nelogične, tuku po carcassonneu, a nemaju junior izdanje (inače prekrasno!), imaju stone age junior, a nemaju original...