Kupnja igara sa Philiberta
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: Kupnja igara sa Philiberta
hhh, čovik je u jedan dan skupija više negativnih komentara, nego smeće od BP i ova prevara od vlade u misec dana 

- LapinCretin
- Reactions:
- Ima zahvala: 30 puta
- pohvaljen: 82 puta
bingoShich je napisao/la:miljenko je napisao/la:![]()
Samo ću reći da veliki moralizatori nemaju "site supporter" status na BGG-u. A masnovno koriste njihove resurse...
Toliko o "đubre koje ponosno koristi resurse udruge i ne osjecam potrebu ista nazad vratiti" i sličnom moraliziranju....
Upravo to. I onda povuces paralelu sa forumom Igranje. Da li se forum magicno odrzava sam od sebe, besplatno? Ako se dobro sjecam, rijec je o cifri od 600kn ili tak nes. Od cega se to financira? Od clanarina. Stoga me jako zalosti kad vidim ekipu koja stalno visi na forumu, imaju bgg support microbedz, a tesko im je podrzati nas forum. Prepustam pojedincima da se sami prepoznaju.
Summa summarum, Darkseid je pokrenuo inicijativu 'projekta' kojim bi članovi udruge, i oni koji su zainteresirani, uz zajedničku kupovinu igara doprinjeli obogaćivanju udrugine ponude igara.
S obzirom na svoju lošu reputaciju, za koju ja neznam jer nisam bila prisutna u udruzi devesprve, bio je u neku ruku izignoriran. Neovisno o tome, ideja i dalje ostaje, i ubuduće kada će se raditi narudžbe bit će predložena i ta varijanta – usputno doniranje igre udruzi.
Što se tiče članova i ne-članova na forumu igranje.hr, ja sam sigurna da svima godi pronalaziti istomišljenike na jednom mjestu, te razmjenjivati iskustva i ideje. Ukoliko netko ne želi supportati udrugu, niti sudjelovati u širenju njezine ponude igara, nije primoran. Ali onda, ruku na srce, se cijeli biznis privatnog grupnog naručivanja može odvijati na drugim mjestima, poput fejsbuka, ili čak forum.hr.
Poanta je da se želi istaknuti uvođenje nove opcije koja bi donjela benefit udruzi, direktno-indirektno forumu, i njihovom smislu postojanja. Ukoliko oni koji nisu članovi udruge, stvaraju naruđbe na ovom forumu, i žele se priključiti 'projektu', svakako su pozvani da se ukljuće.
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Možda da se napravi neki registar izdajnika odnosno onih koji se ne žele učlaniti a koriste resurse udruge.
https://vid.me/rRB9
https://vid.me/rRB9
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
...i onda ćete na kraju još tražiti da se ukinu mali oglasi jer nismo dali pinku u udrugu pošto se dogovor oko prodaje odvio preko foruma, ma dajte molim vas! Kuda ovo vodi?
Točno mi dođe žao što sam uplatio neki dan za ovu godinu za članarinu, jer nekako nemam uopće volju biti u istoj udruzi gdje se nalazi takav čovjek.
Točno mi dođe žao što sam uplatio neki dan za ovu godinu za članarinu, jer nekako nemam uopće volju biti u istoj udruzi gdje se nalazi takav čovjek.
- Ron_Swanson
- Reactions:
- Ima zahvala: 80 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
jbt koji kokosinjac, i sve to zbog toga jer vam se ponudila jednostavna opcija: narucujte preko philiberta sa nama i pomognite na taj nacin udruzi da nabavi nove igre. necete? odlicno, nitko vam nece zamjerit. Samo ste dobili jos jednu opciju za narucivanje.
Pokrenuta je cjela inicijativa zato jer je nas par clanova udruge ionako zajedno narucivalo igre i odlucili smo ponudit ostalima da nam se isto pridruze. i stvarate problema radi pojedinca kojeg ionak vas 90% nit ne poznaje nego "kruze glasine forumom pa eto". Ne pase vam da idu narudbe preko njega? fajn, ionako je sam ponudio da to moze ic preko Matije ili mene, ma moze se i netko od vas javit, apsolutno nebitno, poanta je pokusat iskrostit philibert za korist udruge.
Udruga broji jedva 60 clanova, zar je takav problem sa svima stat na zelenu granu? Ak se nas par nemre nac na istoj stranici nije ni cudo da nam je drzava u takvoj banani...
Pokrenuta je cjela inicijativa zato jer je nas par clanova udruge ionako zajedno narucivalo igre i odlucili smo ponudit ostalima da nam se isto pridruze. i stvarate problema radi pojedinca kojeg ionak vas 90% nit ne poznaje nego "kruze glasine forumom pa eto". Ne pase vam da idu narudbe preko njega? fajn, ionako je sam ponudio da to moze ic preko Matije ili mene, ma moze se i netko od vas javit, apsolutno nebitno, poanta je pokusat iskrostit philibert za korist udruge.
Udruga broji jedva 60 clanova, zar je takav problem sa svima stat na zelenu granu? Ak se nas par nemre nac na istoj stranici nije ni cudo da nam je drzava u takvoj banani...
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Ron_Swanson za post:
- sadistiko
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
ma do ovog sve na bi ni došlo da nije bio takav nastup i tebe Swansone i DarkSeida koji je poznat po svojim ispadima, pa tako i u onoj drugoj temi vezanoj za Pulu. Čovjek se jednostano ne zna izraziti, a da ne udari po nekome.
Znači ponavljamo
PROJEKT - Dajmo Igraoni korist od vouchera s Philbert narudzbi
Cilj projekta: narucivati zajedno igre 200eura+ vrijednosti u vise individua da skupimo free shiping i voucher ekoje dobijemo iskoristimo da kupimo igre Udrugi Igranje i igraonici
Osobe u projektu: Matija, bruno, Ja
Način funkcioniranja: Javite što želite kupiti nekomu od navedenih
Brzina funkcioniranja: Cilj je minimalno jednom mjesečno raditi narudžbe
Trenutno stanje narudžbi: 22.50 / 200 eura
u košarici trenutno:
Claustrophobia - Furor Sanguinis
Imena članova držimo privatnima
svi su slobodni javiti se, transparentnost do kraja što se tiče načina poslovanja
PROJEKT - Dajmo Igraoni korist od vouchera s Philbert narudzbi
Cilj projekta: narucivati zajedno igre 200eura+ vrijednosti u vise individua da skupimo free shiping i voucher ekoje dobijemo iskoristimo da kupimo igre Udrugi Igranje i igraonici
Osobe u projektu: Matija, bruno, Ja
Način funkcioniranja: Javite što želite kupiti nekomu od navedenih
Brzina funkcioniranja: Cilj je minimalno jednom mjesečno raditi narudžbe
Trenutno stanje narudžbi: 22.50 / 200 eura
u košarici trenutno:
Claustrophobia - Furor Sanguinis
Imena članova držimo privatnima
svi su slobodni javiti se, transparentnost do kraja što se tiče načina poslovanja
- Ron_Swanson
- Reactions:
- Ima zahvala: 80 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
Ja sam samo izrazio svoje misljenje i stavove, nije moj problem sto neki ovdje ne znaju prihvatit kritiku natrag.
- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 614 puta
- pohvaljen: 580 puta
Ma nema problema. Radite super posao, samo - nema razloga za prozivanje.
Shippinzi su u nabavi igara glavni problem, a sve ostalo je manje bitno. Mislim da se u tome svi slažemo.
The Spice must flow
Shippinzi su u nabavi igara glavni problem, a sve ostalo je manje bitno. Mislim da se u tome svi slažemo.
The Spice must flow