Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
- logOS
- Reactions:
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 113 puta
Re: Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
Koliko se ljudi susrelo sa oštećenom ili robom sa greškom iz Ozone?
Meni od dvije narudžbe dvije igre sa greškom ili oštećene!
Prvi put kada sam od njih naručio bila je igra koja je okolo bila rasprodana i došla mi je original zapakirana ali falšano u tvornici zalijepljen kut od poklopca. Ono kada se zamata grafika preko kartona bilo je na jednom kutu napravljeno obrnuto, ono umjesto ispod/iznad bilo iznad/ispod... ne znam kako bi opisao. Gledam ja šteta ali onak ok tvornička greška, nije nešto veliko gadno sve ostalo je bilo ok, ali kud baš meni...
Drugi put evo bio naručio EXIT Adventski kalendar od Kosmosa, gledam jeftino ali kao van sezone je pa valjda je zato i jeftino, a i dati punu cijenu negdje drugdje za igru koju na kraju dana praktički uništiš mi nije dobro ležalo na duši. Došlo sve zapakirano u transportnoj kutiji, otvorio a ono kod gornjeg dijela kutije poderana. 3 štrafe od 10 cm kroz strganu foliju i oštećen karton. Tko god je ovo pakirao u transportnu kutiju vidio je, pa nije slijep!, i reko ok to nije moj problem ili je sve što imaju oštećeno i dilaju takvu robu. Što da sam kupovao za poklon! Što da se ne radi o igri di se komponente ne režu i bacaju pa bi me ovakvo oštećenje prcalo u oko svaki put.
I tako gle jednom dogodi se ok... ali dvaput od dvije narudžbe! Pa što mi je to karma što do sada nisam imao problema sa nedostatkom komponenata u igrama. Jedino što mi je tada palo na pamet da oni dilaju sa oštećenom robom mamicu im i prodaju je pod regularnu. Tako da ako, AKO!, opet kupujem od njih, snimat ću otvaranje kutije ko neki psihopat.
Prvi put kada sam od njih naručio bila je igra koja je okolo bila rasprodana i došla mi je original zapakirana ali falšano u tvornici zalijepljen kut od poklopca. Ono kada se zamata grafika preko kartona bilo je na jednom kutu napravljeno obrnuto, ono umjesto ispod/iznad bilo iznad/ispod... ne znam kako bi opisao. Gledam ja šteta ali onak ok tvornička greška, nije nešto veliko gadno sve ostalo je bilo ok, ali kud baš meni...
Drugi put evo bio naručio EXIT Adventski kalendar od Kosmosa, gledam jeftino ali kao van sezone je pa valjda je zato i jeftino, a i dati punu cijenu negdje drugdje za igru koju na kraju dana praktički uništiš mi nije dobro ležalo na duši. Došlo sve zapakirano u transportnoj kutiji, otvorio a ono kod gornjeg dijela kutije poderana. 3 štrafe od 10 cm kroz strganu foliju i oštećen karton. Tko god je ovo pakirao u transportnu kutiju vidio je, pa nije slijep!, i reko ok to nije moj problem ili je sve što imaju oštećeno i dilaju takvu robu. Što da sam kupovao za poklon! Što da se ne radi o igri di se komponente ne režu i bacaju pa bi me ovakvo oštećenje prcalo u oko svaki put.
I tako gle jednom dogodi se ok... ali dvaput od dvije narudžbe! Pa što mi je to karma što do sada nisam imao problema sa nedostatkom komponenata u igrama. Jedino što mi je tada palo na pamet da oni dilaju sa oštećenom robom mamicu im i prodaju je pod regularnu. Tako da ako, AKO!, opet kupujem od njih, snimat ću otvaranje kutije ko neki psihopat.
- priroda15
- Reactions:
- Ima zahvala: 507 puta
- pohvaljen: 281 put
- Kontakt:
Ja imam nekih 15ak narudzbi i nikad nisam imao ostecenje osim sto je jednom poklopac kutije imao u ćošku lagano utisnuće, ništa strašno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svatko kupuje gdje zeli i nitko mu nece promijenit misljenje jer su gameri poznati po tome da su u pravu. 
Što se ozone tiče, 30 igara sam naručio, samo je jedna došla malo utisnuta na rubu, ali i to se ne primjeti ako nisi picajzla. Meni razlike u cijeni od 20-100% prave itekako razliku jer se radi o istom proizvodu. Nije da svarog den, carta i sl. Imaju svoje krave pa proizvode odličan sir za koji ću više izdvojit jer mi je finije. Svi prodaju isti proizvod, još i ozone iznad 50 eur (prije 40) daje free poštarinu gdje mi igre doslovno uđu u stan. Jednom sam uzeo iz lokalnog shopanod 60 eur igru i gle čuda, plati dostavu još...

Što se ozone tiče, 30 igara sam naručio, samo je jedna došla malo utisnuta na rubu, ali i to se ne primjeti ako nisi picajzla. Meni razlike u cijeni od 20-100% prave itekako razliku jer se radi o istom proizvodu. Nije da svarog den, carta i sl. Imaju svoje krave pa proizvode odličan sir za koji ću više izdvojit jer mi je finije. Svi prodaju isti proizvod, još i ozone iznad 50 eur (prije 40) daje free poštarinu gdje mi igre doslovno uđu u stan. Jednom sam uzeo iz lokalnog shopanod 60 eur igru i gle čuda, plati dostavu još...
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 21 put
- pohvaljen: 253 puta
2 od 2 je stvarno previse za slucajnost.logOS je napisao/la: 07 pro 2024, 11:07 Koliko se ljudi susrelo sa oštećenom ili robom sa greškom iz Ozone?
Mozda te Exit igre same po sebi imaju los QC, bez obzira na ducan.
Jesi se zalio Ozonu?
Ja sam isto od sesetaka narudžbi samo jednom dobio malo utisnut rub, sto je verlo vjerojatno bilo tijekom prijevoza. Nekad Ozone zna pre malo zaštite unutar kutije stavit, al cesce stave i previse.
Ja sam od njih narucivao bijelu tehniku, cak sam narucio protocni sustav za filtriranje pitke vode. Sve je top, pouzecem, besplatna dostava i ukupno puno jeftinije nego bilo gdje drugdje.
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2321 put
- Kontakt:
Od 36 narudžbi (37. je na putu
) nikad da bi nešto bilo nagnječeno, oštećeno ili falilo.
Ovo tvoje 2 od 2 je fakat peh...
Inače, u ovih 10 godina i naručenih igara što iz trgovina što sa KS, mislim da bi možda mogao nabrojiti 10 slučajeva gdje je nešto falilo ili bilo oštećeno.
Izgleda da imam sreće.

Ovo tvoje 2 od 2 je fakat peh...
Inače, u ovih 10 godina i naručenih igara što iz trgovina što sa KS, mislim da bi možda mogao nabrojiti 10 slučajeva gdje je nešto falilo ili bilo oštećeno.
Izgleda da imam sreće.
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
Meni su 2 puta igre dosle sa poderanim kutem. Dakle dvije strane su se odvojile nankutu. Mislim da nisu znali za to jer to nije bilo na poklopcu nego na donjem dijelu, ali mislim da bacakaju malo te kutije okolo.
Dosta drugih igara mi je doslo s nekim sitnim udubljenjem.
Dosta drugih igara mi je doslo s nekim sitnim udubljenjem.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post:
- juri006
- ratnip
- Reactions:
- Ima zahvala: 26 puta
- pohvaljen: 193 puta
20ak narudžbi sa Ozona, nikad problemi. Čak i ovaj EXIT adventski na heavy discountu je došao u odličnom stanju, zapakirano sa onom napuhanom plastikom, sve 5.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 664 puta
- pohvaljen: 602 puta
Sve sto je stiglo osteceno, a bome i neosteceno, odnosno bilo sto sto ste kupili mozete iz bilo kojeg razloga vratiti u roku 30 dana. Meni je jednom igra dosla sa malo udarenom ambalazom. Nije mi se dalo vracati ju pa sam odabrao da mi uplate 5 eur ostete. Sad sam se sjetio da sam od njih kupio i gitaru. Prije isporuke su mi samoinicijativno javili da imaju samo 1 primjerak i da su ustanovili da mu je ostecena ambalaza (obicna kartonska kutija), ali da su pregledali samu gitaru i da je ona netaknuta, poslali uredno fotke i pitali zelim li nastaviti sa kupovinom ili ne.
- logOS
- Reactions:
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 113 puta
Da je bilo riječ o kojoj drugoj igri žalio bi se. Ali gledao ionak je igra jednom je odigraš i to je to, a i vidio sam iz recenzija bez spoilera da svi nekako imaju veoma specifično izrezan taj "poklopac" i da je to dio igre i da ćemo očito škaricama napadat karton pa ko ga šljivi. Procijenio žali bože živaca i rekla kazala nisam ja vi ste itd... Da je bilo za poklon taj čas bi im bez razmišljanja vratio.gogo666 je napisao/la: 07 pro 2024, 11:47 2 od 2 je stvarno previse za slucajnost.
Mozda te Exit igre same po sebi imaju los QC, bez obzira na ducan.
Jesi se zalio Ozonu?
Više od svega mi je bilo kud baš mene 2 od 2 i zanimalo me kakvo iskustvo sa njima imaju drugi po pitanju oštećenja.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Je i meni isto. BTW koji si Adventski kalendar naručio? Mi ove godine igramo Silent Storm.ratnip je napisao/la: 07 pro 2024, 14:21 20ak narudžbi sa Ozona, nikad problemi. Čak i ovaj EXIT adventski na heavy discountu je došao u odličnom stanju, zapakirano sa onom napuhanom plastikom, sve 5.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw