Baznu igru sam kupio pred neka tri tjedna u Carti Magici. Ekspanzije sam upravo nabavio od propalog Algoritma po toliko povoljnoj cijeni da ne smijem reći da ne pucate na mene .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
fpol je napisao/la: 20 kol 2017, 18:23
Gdje si kupio od algoritma? Da li ima negdje gdje rasprodaju? Zanimaju me razne stvari, a koliko sam vidio svi dućani su zatvoreni.
baš gledam sajt im ne radi .... da nie onaj algoritam u centru ZG
Nema vam Algoritam više niti jednu trgovinu, samo još imaju urede u Harambašićevoj. Vidio sam kod njih u uredima kada sam išao po knjige koje sam naručio na akciji 3 za 2. Ostalo negdje u skladištu jer se nije prodalo, pa su skoro sve sad donijeli u središnjicu. Nisam vidio drugih igara.
U Avenue Mallu je Menart preuzeo. Koliko sam vidio na brzaka što sam prošao, sve je ostalo manje više isto u ponudi što je imao i Algoritam.
Navratio do Harambašićeve - patuljci pojma nemaju. Dvije djevojke i jedan frajer nikad čuli ni za kakve igre ni Twilight Imperiume... Vjerojatno je Valsim ili ubrao zadnje ili imao sreće da baš u uredu nabasa, upre prstom i dobije... Sretnik dođavola. Čisto da znate ako je još netko imao sličnu ideju
Ovi su korisnici zahvalili autoru Vatanen za post: