Kupovina igara preko interneta
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Re: Kupovina igara preko interneta
Fora
Nisam znao da su tako velike razlike u cijenama između com i co.uk. Budem ubuduće gledao obje stranice.

- MoschuS
- Reactions:
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 15 puta
Evo, prvo pa musko 
Narucen Lords of the Waterdeep sa Bookdepositorya prije tocno 15 dana, danas dosao zuti papiric sa 88kn otkupnine. Nadao sam se da cemo proci bez toga ali i ovako igra ispadne 50kn jeftnija nego kod nas.

Narucen Lords of the Waterdeep sa Bookdepositorya prije tocno 15 dana, danas dosao zuti papiric sa 88kn otkupnine. Nadao sam se da cemo proci bez toga ali i ovako igra ispadne 50kn jeftnija nego kod nas.
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
jedino da si zaradio 30% popustni kupon, onda bi ti bilo jeftinije kod nas 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
jah, ali za 30% treba radit! 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- MoschuS
- Reactions:
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 15 puta
a i nije bas jednostavno za pocetnike, koliko sam vidio to se dobije za recenzije, prijevode pravila itd.
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
opis igre je podosta jednostavno napraviti: čak je dovoljno prevesti kratak opis igre koji je na kutiji, iako je puno bolje to vlastitim riječima napraviti..
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
Ma ništa nije tako teško. Sve se to nauči u dva tri pokušaja. Opisi su najjednostavniji, jedino oko fotki ima malo igranja. Recenzije već iziskuju "literalni rad", a na prijevodima zna biti i višednevnog posla. Uglavnom ovisno o čovjeku, svatko se nađe u nekom od tih poslova....MoschuS je napisao/la:a i nije bas jednostavno za pocetnike, koliko sam vidio to se dobije za recenzije, prijevode pravila itd.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
Kupova sam Twilight Struggle i Cubu priko e-baya u Engleskoj.
Ukupna cijena s dostavom i carinom je bila 600-700 kn.
Ukupna cijena s dostavom i carinom je bila 600-700 kn.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Na BGG-u sam pročitao da se na BookDepositoryju može dobiti kupon za 10% popusta na način:
You create a wishlist, put many games into it, if something is out of print, You'll get a "Sorry coupon".
Jel netko uspio dobiti takav kupon? Ne sjećam se da je ikad za neki artikal pisalo out of print. Ako ga nemaju, piše Currently unavailable.
You create a wishlist, put many games into it, if something is out of print, You'll get a "Sorry coupon".
Jel netko uspio dobiti takav kupon? Ne sjećam se da je ikad za neki artikal pisalo out of print. Ako ga nemaju, piše Currently unavailable.

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 9 puta
- pohvaljen: 0
Ja sam također vidio taj "trik" (za stripove doduše) i više manje sve što sam ikad htio a da imaju na BD sam bacio na wishlist. Dobro si primjetio da najčešće stave samo Currently unavailable, tako da nikad nisam dobio taj "Sorry" kupon, ali tu i tamo ti znaju tek toliko dati 5% (ili 10% možda, nisam siguran) na sve iteme na wishlistu (ono, "we haven't seen you for a long time" kupon itd.), a mislim da su njihovi "event" popusti često na samo na iteme na wishlistu tako da sve kad browsate samo trpajte na wishlist