Kakve visinske pripreme obavljate, za dolazak JE?

Ja sam već sedam puta pročitao rulebook koji sam iskopao na netu (iako je vjerojatno outdated...), čisto da se upoznam s novim pojmovima. Malo me brine badlands jer me strah dodatnog demidža Dahancima, ali dobro, žilavi su oni.
Veselim se također dodatnim opcijama igranja, npr. dodavanjem ekstra boarda kada budemo igrali udvoje, da nam bude malo teže. Stvarno mi se sviđa koliko različitih načina igranja ove igre ima i divim se svima onima koji su uspjeli osigurati da svi elementi koliko toliko rade zajedno (vidim iz JE rulebooka da postoji svega nekoliko karata koje su OP u točno određenoj kombinaciji od njih milijun pa ih ne preporučaju).
Evente i dalje obožavam iako ih ekipa aktivno mrzi na BGG-u. Meni su točno ono što je nedostajalo base igri, a to je osjećaj nepredvidljivosti i realnosti (zvijeri tj otok i Dahanci rade svoje stvari kako im se sprdne, Dahanci nisu više čisti pijuni koji samo reagiraju na podražaje) i to svih okusa, ne samo pozitivnih za spirite. Naravno, psujem ko kočijaš ako naleti nešto što je pogubno za nas, ali takav je život.