Koju ste igru nedavno kupili?
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 775 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
je, obzirom da je 500-ta godišnjica onda su umjesto samo reprinta napravili neke sitne izmjene, revidirali neke postojeće karte i pravila te dodali neke nove karte
poz,nabavio sam slučajno middle earth challenge decks: ringwraith challenge deck, 110 karata
gdje mogu vidjeti kako se to igra,nisam upoznat sa time uopće
gdje mogu vidjeti kako se to igra,nisam upoznat sa time uopće
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Between two Cities

Vrlo simpatična, jednostavna i brza igra za obitelj i više. Neka vrsta spoja 7 Wondersa i Quadropolisa po mehanici i tematici.
Zgodno izvedeno u tri načina igre: solo igra s dva automate, kompetetivni (duel) mod za dva igrača i semi-kooperativno igranje za 3 do 7 igrača.
Već pri prvim igranjima bolje mi je sjela od Quadropolisa zbog načina igranja, a i obitelj mi ju je bolje prihvatila. Eto. Možda i recenziju napišem nakon što isprobam sve modove igranja.
Hvala @sadistiko na izvrsnom prijevodu pravila.

Vrlo simpatična, jednostavna i brza igra za obitelj i više. Neka vrsta spoja 7 Wondersa i Quadropolisa po mehanici i tematici.
Zgodno izvedeno u tri načina igre: solo igra s dva automate, kompetetivni (duel) mod za dva igrača i semi-kooperativno igranje za 3 do 7 igrača.
Već pri prvim igranjima bolje mi je sjela od Quadropolisa zbog načina igranja, a i obitelj mi ju je bolje prihvatila. Eto. Možda i recenziju napišem nakon što isprobam sve modove igranja.
Hvala @sadistiko na izvrsnom prijevodu pravila.

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Ma gle, nije to dubokoumna igra, nego baš zgodan opuštajući filler za veći broj igrača ili obiteljska za starce i klince.
Možda je zato nisu provarili
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Upoznao sam tu ekipu, pa oni bas i spadaju u klince i starce