Najave dolaska robe
Moderator/ica: wolfbloodgirl
Re: Najave dolaska robe
Najava je od 15.9. (ilitiga prije 2 tjedna) , a taj "trgovački tjedan"[1] nikako da prođe.
[1] Uobičajena mjera naših trgovaca koji znaju kako je narudžba otišla, ali ne znaju kad će nešto stići, pa tjednima i mjesecima govore: idući tjedan.
[1] Uobičajena mjera naših trgovaca koji znaju kako je narudžba otišla, ali ne znaju kad će nešto stići, pa tjednima i mjesecima govore: idući tjedan.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Dah, ali moram ovdje stati malo i u obranu, naime za to nisu krivi oni, nego naša carinska služba gdje stvari mogu stajati tjednima. A kad od trgovaca tražite konkretan datum, onda vam jedino i mogu reći "idući tjedan".stajp je napisao/la:Najava je od 15.9. (ilitiga prije 2 tjedna) , a taj "trgovački tjedan"[1] nikako da prođe.
Ovo s carinom znam iz svojih provjerenih izvora i sebe osobno

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Nemam ja ništa protiv da onda kažu: "Došlo je u Hrvatsku, zapelo na carini" (kao što su mi u nekim dućanima, za neke puno skuplje stvari, i rekli). Iskreno, pa se možemo ljutiti na carinike, a ne na trgovca. Ovako se narod (poput mene) napali na novu robu (mjerkam Dixit Odyssey), a čeka se već dva tjedna + još nedefinirano dugo dok ne stigne s carine, i jedini krivac može biti trgovac koji je robu najavio, a još je nema.
- Vicko
- Reactions:
- Ima zahvala: 312 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
Evo, ja sam bio u petak i rekli su mi upravo to.stajp je napisao/la:Nemam ja ništa protiv da onda kažu: "Došlo je u Hrvatsku, zapelo na carini" (kao što su mi u nekim dućanima, za neke puno skuplje stvari, i rekli). Iskreno, pa se možemo ljutiti na carinike, a ne na trgovca. Ovako se narod (poput mene) napali na novu robu (mjerkam Dixit Odyssey), a čeka se već dva tjedna + još nedefinirano dugo dok ne stigne s carine, i jedini krivac može biti trgovac koji je robu najavio, a još je nema.

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Jel netko uočio Bohnanzu u CM-u? Trebam za poklon...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Ja jesam davno, kada sam zadnje dvije kupio baš iz Mullera (Garden Mall), no to su još bili ostaci koje je Land of Magic dilao s Mulleromburaz je napisao/la:jesam li ih vidio u mulleru ili ne? hm hm
Jap bio jučer ima svašta nešto zanimljivo čak me frend nagovorio da si uzmemo svoj primjerak Galaktike...
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Samo neka metnu na stranice novi cjenik