4. Dan Društvenih Igara u Petrinji
Re: 4. Dan Društvenih Igara u Petrinji
Evo,upravo dobio dopusnicu da idem za Petrinju pa se javljam za uslugu prijevoza ekipe Igranja. Mozda me ne znate bas svi, ali ja sam vozio kad se islo prvi put u Petrinju, Tko zeli ici sa mnom neka mi posalje pp, a dalje cemo lako. U moj auto stane 6 ljudi i brdo igara.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3856 puta
- Kontakt:
Dajte uzmite i koju dječju igru (Tipa onaj labirint i ono nešto s crvima) prošli puta nam se oni najmanji nisu imali baš s čime zabavljati.Shich je napisao/la:Usporedbom sa tvojom kolekcijom predlažem slijedeće igre:
7 Wonders Leaders, Bang, Carcassonne, Citadels, Coloretto, Dixit Odiseja, Drako, Drakon, Eleminis, Gambit 7, Hanabi, Hey that's my fish!, Jungle Speed, King of Tokyo, Kraljevstva, Land Unter, Manhattan, Mondo, Fluxx, Pandemic, Ricochet Robots, SET, Shadow Hunters, Smash Up, Splendor, Takenoko, Avalon, Love Letter.
To su sve jednostavne igre koje se brzo nauče i odigraju u maksimalno sat vremena, a uglavnom za pola sata.
I meni je bilo cudo kad sam cuo da mogu ici. Javi se buraze, cuvat cu jedno mjesto za tebe i tvoje igre
i ako mozes, obavijesti ljude koji su htjeli ici s tobom da mi se jave na pp.

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Svaka častmicho je napisao/la:Evo,upravo dobio dopusnicu da idem za Petrinju pa se javljam za uslugu prijevoza ekipe Igranja. Mozda me ne znate bas svi, ali ja sam vozio kad se islo prvi put u Petrinju, Tko zeli ici sa mnom neka mi posalje pp, a dalje cemo lako. U moj auto stane 6 ljudi i brdo igara.

Ima nas još troje koji bi išli, s Burazom četvero. Sad smo već pravi mali vod

Ponijet ćemosadistiko je napisao/la:Dajte uzmite i koju dječju igru (Tipa onaj labirint i ono nešto s crvima) prošli puta nam se oni najmanji nisu imali baš s čime zabavljati.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Eto sve je dogovoreno. Vidimo se sutra
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3856 puta
- Kontakt: