Dan društvenih igara 15.4. Zagreb

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Re: Dan društvenih igara 15.4. Zagreb

Post Postao/la grof »

Znam, ali moramo znati da je na DDI došlo i dosta ljudi koji uopće nisu znali hoće li im se to dopasti. Slažem se da bi bilo fer ostati do kraja zbog ostalih igrača, no nemaj us vi taj osjećaj za druge, a DDI je bio namijenjen baš svima. ;)
Drugo će biti priča s igraonicom gdje možemo postaviti (zapravo, čini mi se kao odlična ideja) kućni red po kojem se igrač obvezuje ostati u igri do kraja partije zbog ostalih.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Angel
Reactions:
Ima zahvala: 6 puta
 pohvaljen: 2 puta

Post Postao/la Angel »

Nisam imao takvih iskustva da je netko odustao usred igre al znam koliko je to iritantno iz mojih Dota/HoN dana ...

Treba možda za drugi put dat naputak voditeljima (isto vrijedi i za igraonu) da u startu kažu igračima koliko će igra trajat pa ako ne mogu ostat do kraja da ni ne započinju partiju.

Neće te nitko krivo gledati ako moraš prekinut partiju jer je nešto izvanredno iskrsnulo što nije odgodivo jer se to svakom može dogodit, al da prekineš partiju jer nisi planirao dosta vremena ili ti se ne sviđa igra je neprihvatljivo i nepristojno.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Ma slažem se, ali Hrvate tek učimo kulturi igranja i ovo što kažeš svakako će biti ugrađeno u kućna pravila za iduće zgode. :)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”