Twilight Imperium je završen tuto kompleto. Agricola isto, Emira... da ne nabrajam dalje
I eto Santa se stvarno iskazao ove godine!Bolindus je napisao/la:Evo meni se konacno javio santa, rekao da je imao naporan fall semester, postavio dobra pitanja , i valjda dobro odabrao, do bozica cu i ja dobit poklon heh
Uuuuu super santa stvarno. Ja svog još čekam. Mislim nakon par sedmica pitanja i zezanja je rekao da je poslao i da će doći do BožićaBolindus je napisao/la:I eto Santa se stvarno iskazao ove godine!Bolindus je napisao/la:Evo meni se konacno javio santa, rekao da je imao naporan fall semester, postavio dobra pitanja , i valjda dobro odabrao, do bozica cu i ja dobit poklon heh
Dobio sam ni vise ni manje nego tri igre ! TRI! woho !
Svaka cast santi, nakon kaj me drzao na ledu, stvarno se isprsio!
Dobih Viticulture essential edition, Orleans i My village!
Sve euraci, sto ja volim tako da me pogodil bas di je trebalo, naravno pomogla je i dobra komunikacija sa njimZivio Santa!
Baš me zanima kako ovo radi. Bio bih zahvalan za kakav reviewBolindus je napisao/la:... My village!...
sadistiko je napisao/la:Baš me zanima kako ovo radi. Bio bih zahvalan za kakav reviewBolindus je napisao/la:... My village!...