Koju ste igru nedavno kupili?
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Ako ti kaj pomaže, ovdje sam naletio na panic station za 15 funti + poštarina isto tolko valjda ..
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2398 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Eh thanks na pomoči, al nisam baš ljubitelj virtualne kupovine a i poštarina je još zasad dost skupa. Tako da ću se strpiti još zasad. Tko zna možda mi se posreći napokon pa dođe u sljedečoj pošiljci. A, ako ne strpljivo će se čekati dok se ne dobiburaz je napisao/la:Ako ti kaj pomaže, ovdje sam naletio na panic station za 15 funti + poštarina isto tolko valjda ..

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 17 puta
Prije par tjedana uzeo star wars lcg, neki dan i netrunner. Obje su mi super na svoj način, a djevojka mi više preferira netrunner 

- buraz
- Reactions:
- Kontakt:
O zoo le mio i Livingstone preko bgg aukcija.
Igre su poslane u ponedjeljak iz Kolna, a stigle su u četvrtak!
bez carine naravno
Igre su poslane u ponedjeljak iz Kolna, a stigle su u četvrtak!

bez carine naravno

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 17 puta
očekujem te u igraoni jedan dan na cjelodnevnonoćnom sessionu kad proučiš pravilasadistiko je napisao/la:Upravo sam postao ponosni vlasnik Twilight Imperium Base igre!

- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
To je malo teže, ali kako se bliži kraj školske godine nije isključeno da se i desi. Također, kad prevedem Merchants of Venus pravila na red dolazi i TI3 sa svojim megalomanskim pravilima od 44 stranice 

- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 49 puta
- pohvaljen: 15 puta
Ovaj tjedan stigla su dva manja paketa koja mi razgališe dušu. 
Naime, prije koji tjedan naručio sam nekoliko party igara za koje se nadam da će biti odlične i prikladne (nakon što prođu ispiti i druge obaveze) za duuugo toplo ljeto, ali podjednako i za kišna popodneva.
To su:
Saboteur
Ca$h and Gun$: Live
Par paketa demo verzije Ultimate WereWolf (dovoljno uloga za do 10 igrača, jedan ću sigurno ostaviti u igraonici prvom prilikom) + nekoliko desetaka print and play dodatnih uloga
Two Rooms and a Boom
Coup - print and play verzija osvojena na GamesforGeekGold lutriji - ovo napominjem ne kako bih se hvalio, nego kao nadu i vjeru da će se još netko uključiti i/li da će tako nešto (u manjem obliku,naravno) jednom biti moguće i na forumu u obliku blagdanske aukcije/lutrije ili slično
Ukoliko ima zainteresiranih donosim slijedeći petak.

Naime, prije koji tjedan naručio sam nekoliko party igara za koje se nadam da će biti odlične i prikladne (nakon što prođu ispiti i druge obaveze) za duuugo toplo ljeto, ali podjednako i za kišna popodneva.
To su:
Saboteur
Ca$h and Gun$: Live
Par paketa demo verzije Ultimate WereWolf (dovoljno uloga za do 10 igrača, jedan ću sigurno ostaviti u igraonici prvom prilikom) + nekoliko desetaka print and play dodatnih uloga
Two Rooms and a Boom
Coup - print and play verzija osvojena na GamesforGeekGold lutriji - ovo napominjem ne kako bih se hvalio, nego kao nadu i vjeru da će se još netko uključiti i/li da će tako nešto (u manjem obliku,naravno) jednom biti moguće i na forumu u obliku blagdanske aukcije/lutrije ili slično
Ukoliko ima zainteresiranih donosim slijedeći petak.
- buraz
- Reactions:
- Kontakt:
Ja sam zaMcGregor je napisao/la: nego kao nadu i vjeru da će se još netko uključiti i/li da će tako nešto (u manjem obliku,naravno) jednom biti moguće i na forumu u obliku blagdanske aukcije/lutrije ili slično

I meni se nekaj takvoga već dulje vrijeme mota po glavi .. možda za žićbo