Koju ste igru nedavno kupili?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 80 puta
- pohvaljen: 191 put
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Do sada sam igrao samo 2W Duel za dva igrača i ostale koje nisu baš predviđene za dvoje, pa je ova pravo osvježenje.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 220 puta
- pohvaljen: 88 puta
@T0mo , nakon što odigrate 2player po službenim pravilima, preporučam pravilo koje je uvedeno u Carpe Diemu.
To je da ne izlaze samo dva tilea po mjestu (nemrem se sjetiti kak se zove to mjesto
.. depot ili tak neš), već staviš sva 4 tilea. Kao da igraš sa 4 igrača!
No kada se uzmu 2 tilea sa istog mjesta, onda se ostala 2 discardaju.
Osobno mi se ova varijanta više sviđa jer si onda siguran da će svaki tile ući u igru, pa ćeš onda ti odlučiti koliko ti je koji važan i koliko ćeš brzo reagirati.
U originalnim pravilima za 2 igrača, pola tileova ni ne vidiš kroz igru.
Npr. u prvoj rundi izađu dvije kokoši i ti si misliš super, sad ću njih skupljati, i onda do kraja više ne izađe ni jedna..
Nije neki deal breaker, no ostavlja malo gorak okus u ustima.
To je da ne izlaze samo dva tilea po mjestu (nemrem se sjetiti kak se zove to mjesto

Osobno mi se ova varijanta više sviđa jer si onda siguran da će svaki tile ući u igru, pa ćeš onda ti odlučiti koliko ti je koji važan i koliko ćeš brzo reagirati.
Npr. u prvoj rundi izađu dvije kokoši i ti si misliš super, sad ću njih skupljati, i onda do kraja više ne izađe ni jedna..
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 80 puta
- pohvaljen: 191 put
- Kontakt:
Mogao bi probati. Čini se zanimljivo. da.. tako mi je i sa žutima, ako stavljam neku određenu zgradu i onda mi nikada ne dođe žuta pločica za bodove za tu zgradu...Lourdin je napisao/la: 04 svi 2020, 21:51 @T0mo , nakon što odigrate 2player po službenim pravilima, preporučam pravilo koje je uvedeno u Carpe Diemu.
To je da ne izlaze samo dva tilea po mjestu (nemrem se sjetiti kak se zove to mjesto.. depot ili tak neš), već staviš sva 4 tilea. Kao da igraš sa 4 igrača!
Moram prvo još probati sve ekspanzije, krenuo sma samo sa osnovnom igrom za sada.
Hvala na prijedlogu
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
@miki0102
Ohoho. Gdje si ga uhvatio? I kako to misliš opet? Kaj je bila već neka rastava
.
Ohoho. Gdje si ga uhvatio? I kako to misliš opet? Kaj je bila već neka rastava

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 419 puta
- Kontakt:
Ne već sam ih morao skupiti, a TS je bio tu i odlazio u život svako malo.
Preko Bgg 35 funti je koštao. (Nije ni igran koliko vidim)
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Bogme si i više nego dobro prošao
.
Još jedan od razloga zašto da se klonim BGG aukcija ako mi je tekućem računu život mio.

Još jedan od razloga zašto da se klonim BGG aukcija ako mi je tekućem računu život mio.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 419 puta
- Kontakt:
Nije bila aukcija već normalna prodaja. S vremena na vrijeme ljudi odluče nešto prodati po pristupačnim cijenama i onda samo treba biti prvi.