Koju ste igru nedavno kupili?
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 21 put
- pohvaljen: 253 puta
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Uuuu, najbolje solo igre ikad. Jedino ih je tesko zaigrat nakon posla, jer zahtjevaju puno mozdane energije.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 436 puta
- pohvaljen: 796 puta
Jako puno ljudi igra Too many bones solo i jako ga lajka...mislim igrao sam ga jednom solo, ali ja opcenito ne vidim previše smisla u solo igranju pa ono, nema tog gejma za koji cu reci, wow ovo mi je draže igrati sam nego s nekim.gogo666 je napisao/la: 21 sij 2021, 23:37 Uuuu, najbolje solo igre ikad. Jedino ih je tesko zaigrat nakon posla, jer zahtjevaju puno mozdane energije.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post:
- juri006
- Minsc1610
- Reactions:
- Ima zahvala: 296 puta
- pohvaljen: 339 puta
- Kontakt:
Ja silom prilika znam zaigrati solo. Ženu ne zanimaju igre, sin u pubertetu ( tuga pregolema) a kćerkica je osam godina pa s njom igram njene omiljene - a tako bi htio neki mesnati kranči worker placement da mi sagori mozak. No ono što sam htio reći - solo je s..r.nje. To je baš ono kad sam stvarno jadan i očajan onda si raširim Mage Knighta ( al dok ga raširim izgubim volju). Da mi sve to skupa ima smisla, pričam sam sa sobom, pa se žena smije ( dražesno ne zlobno, ali opet mi je krindž). Ona jadna proba igrati sa mnom ali vidim da je njoj mučenje igrati neku igru, ko meni igrati solo. uglavnom solo sucks al imam dojam da je to moja mračna budućnost. 

Bajdvej Mage knight sjajna igra - al bi ju volio probati u dvoje.