NAdam se da to znaci da ce reprint uskoro doci u shopove

I valjda nisu toliko glupi da reprint nece biti ova nova verzija s updejtanim kartama i tokenima.
NAdam se da to znaci da ce reprint uskoro doci u shopove
Dio kampanje je bila deluxe verzija osnove igre koja je imala updateane karte i tokene, možda se bude tako prodavala. Sada su na sve karte (guest, staff) dodali i brojeve, što je veliki QOL feature jer se sada karte mogu lakše pretraživati u referencama, prije si tražio po nazivu karte koji je bio u kurzivu pa si pogađao kako se karte zove.smurfORnot je napisao/la: 02 srp 2021, 18:40NAdam se da to znaci da ce reprint uskoro doci u shopove
I valjda nisu toliko glupi da reprint nece biti ova nova verzija s updejtanim kartama i tokenima.
Da, i mene.
Da, ni ja baš ne volim real-time igre, ali ovoj baš nekako paše taj real-time. Baš mi je tu sve dobro sjelo. Ovdje ti je manje dexterity, a više dobro planiranje i ponešto strategije prije početka svake smjene, jer kad smjena krene, onda radiš to što si isplanirao i u prolazu improviziraš ako stvari krenu krivim putem
Jako je slična https://boardgamegeek.com/boardgame/258 ... read-house (isti autor, isti izdavač, u principu ista ideja, stavi pločicu, dobiješ resurse koje prekriješ, mijenjaj resurse za bodove). Nisam igrao Barenpark ali mislim da ovdje ima i nešto elemenata iz nje.