Ja sam uvijek mislio da je to namjerno tako napravljeno, kao nekakav moderni dizajn.logOS je napisao/la: 25 kol 2021, 14:02 Sve super ali..... ovi ne centrirani hexovi!!! Za politi benzinom i zapalit cijelu igru samo zbog toga!

Ja sam uvijek mislio da je to namjerno tako napravljeno, kao nekakav moderni dizajn.logOS je napisao/la: 25 kol 2021, 14:02 Sve super ali..... ovi ne centrirani hexovi!!! Za politi benzinom i zapalit cijelu igru samo zbog toga!
sada ce te oderati s carinom kako god, makar paket koštao 10 lipa xDkovacu je napisao/la: 25 kol 2021, 14:36 Cuj za tu cijenu, ja bi prezivio sa time.
Ja sam sebi gledao preko Alija pocetkom godine da uzmem Clank za nesto vise od 200kn.
Kontaktiro sellera, lik drzi neki shop sa board gameovima i poslo mi sve sto imaju na policama od Wingspana do Secret Hitlera, pa mi je poslao i listu igara koje moze poslat/prodat preko alija. Na kraju sam odustao bio od kupovine jer sam bio siguran da ce zbog velicine paketa isti zavrsit na carini i da ce me oni oderat za jos 150kn dodatnih troskova i na kraju me ispadne kao i da kupim tu kod nas.
Moram priznati da do sad nisam imao iskustva sa carinom oko igara. Uzeo sam par i nikad nisam ništa ekstra plaćao. Jedino sam jednom platio carinu na tenisice tako da mislim da tamo na carini nemaju baš pojma kolike su cijene igara pa one prolaze bez carine.kovacu je napisao/la: 25 kol 2021, 14:43 Sad mi samo zaracunaju 25% na checkoutu + potencijalnih 19kn za postu. Prije je bilo ak ti ode na carinu to ti bude fiksno 80kn carinskih troskova + PDV + troskovi slanja pisma
Ja sam bila platila carinu na Pandemic exp On the brink tako da ne bih rekla da nemaju pojma nego je možda stvar srećemiki0102 je napisao/la: 25 kol 2021, 15:13Moram priznati da do sad nisam imao iskustva sa carinom oko igara. Uzeo sam par i nikad nisam ništa ekstra plaćao. Jedino sam jednom platio carinu na tenisice tako da mislim da tamo na carini nemaju baš pojma kolike su cijene igara pa one prolaze bez carine.kovacu je napisao/la: 25 kol 2021, 14:43 Sad mi samo zaracunaju 25% na checkoutu + potencijalnih 19kn za postu. Prije je bilo ak ti ode na carinu to ti bude fiksno 80kn carinskih troskova + PDV + troskovi slanja pisma
U zadnje vrijeme nađem čuda ne njemačkom Ebayu tako da me Aliexpress manje zanima kad je riječ o društvenim igrama.
Biti će da su tu igrali.wm_lsmm je napisao/la: 25 kol 2021, 15:20Ja sam bila platila carinu na Pandemic exp On the brink tako da ne bih rekla da nemaju pojma nego je možda stvar srećemiki0102 je napisao/la: 25 kol 2021, 15:13Moram priznati da do sad nisam imao iskustva sa carinom oko igara. Uzeo sam par i nikad nisam ništa ekstra plaćao. Jedino sam jednom platio carinu na tenisice tako da mislim da tamo na carini nemaju baš pojma kolike su cijene igara pa one prolaze bez carine.kovacu je napisao/la: 25 kol 2021, 14:43 Sad mi samo zaracunaju 25% na checkoutu + potencijalnih 19kn za postu. Prije je bilo ak ti ode na carinu to ti bude fiksno 80kn carinskih troskova + PDV + troskovi slanja pisma
U zadnje vrijeme nađem čuda ne njemačkom Ebayu tako da me Aliexpress manje zanima kad je riječ o društvenim igrama.
Ti Sadistiko kao da kupuješ krumpire a ne igresadistiko je napisao/la:Stigla CM narudžba. Šteta što nisam upikao i exp, a sad vidim da nema više ni base game pa ajde, dobro sam i prošao. Iako idem u Essen, sumnjam da će igra biti baš puno jeftinija nego je ovo bilo. Kad usporedim CloudAge i Smartphone po težini kutija, Smartphone je daleko teži a jeftiniji za 100kn.