Mene izgleda bas vole... poslali mi mail da su shippani svi data packovi.kalthir je napisao/la:kako su mi fino ovi iz BD-a po drugi put zaredom cancellali narudžbu cyber exodusa. (iako ok, prvi put sam ja kao cancellao nakon što su rekli da nemaju više zapravo i da ne znaju hoće li moć ispuniti narudžbu.)
O Android: Netrunneru i zašto je dobar
Moderatori/ce: Vicko,Broloski,Share
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Re: O Android: Netrunneru i zašto je dobar
Zna li netko gdje se može (ako se može) nabaviti Core Set s dostavom u HR po razumnoj cijeni? Pregledao sam pola interneta u potrazi za njim; bezuspješno.
U većini trgovina ga trentuno nema i ne znaju niti okvirno kada bi mogao biti dostupan. Jedine opcije su, čini se, pojedini trgovci na Ebayu ili BGG-u koji su voljni slati u Hrvatsku. Nažalost poštarine iz SAD-a su redovito veće od vrijednosti same igre, a platiti 400-njak kuna za igru koja se u SAD-u prodaje za 30-ak dolara mi je malo previše...
Bojim se da ću morati čekati reprint, a to znači da bi moglo proći još mjesec-dva prije nego se uspijem dokopati bar jednog primjerka.
Tako da, ako netko zna za neku trgovinu gdje se još uvijek može, po razumnoj cijeni, nabavit core set Netrunnera, bio bih zahvalan na informaciji.
Hvala.
U većini trgovina ga trentuno nema i ne znaju niti okvirno kada bi mogao biti dostupan. Jedine opcije su, čini se, pojedini trgovci na Ebayu ili BGG-u koji su voljni slati u Hrvatsku. Nažalost poštarine iz SAD-a su redovito veće od vrijednosti same igre, a platiti 400-njak kuna za igru koja se u SAD-u prodaje za 30-ak dolara mi je malo previše...
Bojim se da ću morati čekati reprint, a to znači da bi moglo proći još mjesec-dva prije nego se uspijem dokopati bar jednog primjerka.

Tako da, ako netko zna za neku trgovinu gdje se još uvijek može, po razumnoj cijeni, nabavit core set Netrunnera, bio bih zahvalan na informaciji.
Hvala.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 0
http://www.bookdepository.co.uk/Android ... 1616614607Edmund Blackadder je napisao/la:Zna li netko gdje se može (ako se može) nabaviti Core Set s dostavom u HR po razumnoj cijeni? Pregledao sam pola interneta u potrazi za njim; bezuspješno.
Bojim se da ću morati čekati reprint, a to znači da bi moglo proći još mjesec-dva prije nego se uspijem dokopati bar jednog primjerka.![]()
Hvala.
Znam da trenutno nema, ali najbolja opcija ti je staviti ovdje da te obavijeste kad im se restocka, tako sam bar ja dobio svoje, i bio je vrlo jeftin, neocarinjen i brzo je dosao

- Tenkazu
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 1 put
Možda da se predbilježiš u Carti Magici? Navodno naručuju poveće količine koje se odmah rasprodaju.
Koliko si ga platio na BD i koliko si cekao restock?bORGmATER1 je napisao/la:http://www.bookdepository.co.uk/Android ... 1616614607Edmund Blackadder je napisao/la:Zna li netko gdje se može (ako se može) nabaviti Core Set s dostavom u HR po razumnoj cijeni? Pregledao sam pola interneta u potrazi za njim; bezuspješno.
Bojim se da ću morati čekati reprint, a to znači da bi moglo proći još mjesec-dva prije nego se uspijem dokopati bar jednog primjerka.![]()
Hvala.
Znam da trenutno nema, ali najbolja opcija ti je staviti ovdje da te obavijeste kad im se restocka, tako sam bar ja dobio svoje, i bio je vrlo jeftin, neocarinjen i brzo je dosao
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 0
u eurima, ako me sjecanje dobro sluzi, 260 kn. Restock sam cini mi se cekao par dana.
Hvala na odgovorima.
Nažalost već sam ranije (bezuspješno) kontaktirao i BD i CM. U BD-u pratim situaciju više od dva tjedna u nadi da će možda konačno ponovno dobiti Core Set, a prije desetak dana sam im poslao i mail na koji su mi odgovorili, očekivano, da neznaju kada će ponovno biti dostupan. U CM-u također ne znaju kada će ga ponovno imati u trgovini.
Nažalost već sam ranije (bezuspješno) kontaktirao i BD i CM. U BD-u pratim situaciju više od dva tjedna u nadi da će možda konačno ponovno dobiti Core Set, a prije desetak dana sam im poslao i mail na koji su mi odgovorili, očekivano, da neznaju kada će ponovno biti dostupan. U CM-u također ne znaju kada će ga ponovno imati u trgovini.
Na masi sajtova nema igre a na jednom mestu sam video info da ce se reprint pojaviti 24. aprila.
Moze se naci na ebayu ali shiping im je...
@ edit
Ima ga na https://www.waylandgames.co.uk/
Moze se naci na ebayu ali shiping im je...

@ edit
Ima ga na https://www.waylandgames.co.uk/
Treba nam neki thread za random stvari poput ove:
http://img.gawkerassets.com/img/18lmf9r ... iginal.jpg
http://img.gawkerassets.com/img/18lmf9r ... iginal.jpg