Gordan je napisao/la: 09 tra 2020, 20:03
A vidi prve skupine šta se naigrala
Prekasno sam se sjetio dodatne nagrade, da bude malo i skupina protiv skupine, pa prva koja završi sve svoje mečeve dobije 100 eura ili nešt
Nisam puno mislio ni smislio za tie, finale i sl. Ovo mi je prvi turnir u životu kojeg organiziram. Manje više kopi-pejstam Miljenkov TS turnir, samo tvikam po svojem dojmu
Ako bude tie za 1 i/ili 2 mjesto u skupini, takvi tajani igrači imaju međusobni okršaj za tajanu poziciju.
Finalna skupina će imati 6 igrača, pa opet svako sa svakim bitkuje

Prošlost se zaboravlja, tj. nema prenošenja ničega ni ičega. Jedino sam čuo prijedloge da finalne bitke budu na 3 dobivene umjesto na 2. Meni je ok i jedno i drugo. Mogu pitati finaliste za preferencije kad ih dobijemo.
Ovo je prvi online Race turnir, a kako se sveopća situacija sa Znate-Već-Čime ne poboljšava baš, izgledno je da će online igranje dominirati slijedećim tjednima/mjesecima/godinama/eonima

U to ime, slijedeći turnir može biti drukčijeg formata, na ispadanje, doslovno svi sa svime, duga liga sa bodovima, itd. Svi sudionici ovog turnira na kraju će morati ispuniti upitnik sa 100 pitanja da čujemo dojmove