Da. Slažem se.priroda15 je napisao/la: 01 sij 2021, 11:43 Mozda ne bi bilo lose omoguciti da u istom postu i drugi forumaši mogu ponuditi neku svoju igru na prodaju s ciljem skupljanja novca za Petrinju.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Evo nakon što sam se i čuo sa @sadistikoom. Mislim da bi se ovo moglo realizirati na dvije strane, a da s time i Sadistiku olakšamo posao:
- OpenIT-ova Openstreet mapa za direktnu pomoć trebala bi služiti ako želimo direktno pomoći ljudima koji tamo traže pomoć. Znači više da i mi ljude uputimo na ovaj otvoreni i nezavisni sustav indivdualne i direktne pomoći bez potrebe posrednika CK, Caritas i inih. Ja samo trebam izviditi još neke mogućnosti tog sustava po pitanju njegove fleksibilnosti i opcija
- Za sve one koji žele putem oglasnika prodavati svoje igre, te se odreći zarade od tih igara u korist potresom pogođenih područja, mislim otvoriti posebni podforum u oglasniku za takve oglase koji ne bi imali barijera po pitanju ostavljanja komentara u takve postove, pa se tako lako mogu bumpati (jer standardni bump sustav ne mogu individualizirati na pojedine forume). Jedino se nadam da taj posebni oglasnik nitko ne bi zloupotrebljavao jer nemam neku ideju za transparentno praćenje tih donacija, osim da stavimo obavezu da svaki oglašivač na neki način na kraju dokaže da je sredstva stvarno i poslao (a opet da bude u skladu s GDPR-om)..ufff - nabacite koju svoju ideju kako da to transparentno izvedemo