Koje elemente igara ne volite?
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
Re: Koje elemente igara ne volite?
sadistiko je napisao/la: 16 pro 2021, 12:40Ma ko je rekao da oni jedu cigle i kamenje???DarkDefender je napisao/la: 16 pro 2021, 10:53 Ali u Stone Age-u mi uopce ne smeta (pogotovo sto ljudi mogu jesti i cigle i kamenje)
![]()
![]()
Oni ljepo odu u sudjedno pleme i zamjene višak drveta za komad mamutovine![]()

Inace, mi dosta cesto zovemo stvari onako kako izgledaju umjesto onoga sto jesu. Neki primjeri su:
Bilo koja igra: novci su uvijek novci
Kanagawa: onaj worker (kist ili boja) je batak
Raiders of the North sea: Plunder su vreće, silver su ocito novci
Lost Ruins of Arnak: resursi su: novac, kompas, papiri, strelica i gem, a po research tracku se penju povecalo i knjiga
Mangrovia: Action marker je pijat (tanjur)
itd...

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Sa suzama radosnicama u očima čitam što sve hejtate tj ne volite
znači toliko je ovaj hobi napredovao da cijele spektre i aspekte i vrste igara možeš ne voliti.
jel se sjeća tko još vremena prije 10godina kad nisi mogao ne voljeti coope ili deckbuildere, jer ih je doslovno bilo 1 ili 2.
Igre su eksplodirale i sad postoje u svim žanrovima, kategorijama, stilovima i vrstama, tematikama kao i knjige, muzika, filmovi...
Sjetio sam se da još ne volim baš hidden traitor/social deduction. Nekad je bio samo Vukodlak ili Mafija, pa došao Resistance i BSG, sad ih ima cijelo krdo.

Igre su eksplodirale i sad postoje u svim žanrovima, kategorijama, stilovima i vrstama, tematikama kao i knjige, muzika, filmovi...

Sjetio sam se da još ne volim baš hidden traitor/social deduction. Nekad je bio samo Vukodlak ili Mafija, pa došao Resistance i BSG, sad ih ima cijelo krdo.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Mado flourisha u hejtu poput cvijeta koji nakon duge zime napokon ugleda Sunce.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3722 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Ja ne volim igre pogađanja riječi, one govnare dexterity i sl. Fuj. Također većinu malih kartaških igara, ma daj mi mesa, mesa mi daj!!
Osim tih brzinjava uglavnom sve podnosim i volim. Kako mi je ona web stranica od neki dan rekla, izgleda me najviše vodi ekonomski tip igara, a to bi ja rekao većinom euro igre. Mada volim ponekad i tematske, al ne pretjerano često.
Osim tih brzinjava uglavnom sve podnosim i volim. Kako mi je ona web stranica od neki dan rekla, izgleda me najviše vodi ekonomski tip igara, a to bi ja rekao većinom euro igre. Mada volim ponekad i tematske, al ne pretjerano često.
Zadnja izmjena: sadistiko, dana/u 16 pro 2021, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Svi okrenuli na hejt, a ja pitao što ne volite iako su igre s tim dobre. Samo nisam htio predugačak naslov.
Gazda! Menjaj naslov! "Koje elemente igara ne volite iako su igre koje igrate, a sadrže spomenute elemente, vama i dalje dobre i niže navedeni elementi vas ne odvraćaju od daljnjege igranja već spomenute igre sa početno spomenutim elementom kojeg ne volite... i druge priče"
Gazda! Menjaj naslov! "Koje elemente igara ne volite iako su igre koje igrate, a sadrže spomenute elemente, vama i dalje dobre i niže navedeni elementi vas ne odvraćaju od daljnjege igranja već spomenute igre sa početno spomenutim elementom kojeg ne volite... i druge priče"
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
Idem ja pratiti temu.dendarii42 je napisao/la: 16 pro 2021, 15:37 Svi okrenuli na hejt, a ja pitao što ne volite iako su igre s tim dobre. Samo nisam htio predugačak naslov.

Neke od mojih omiljenih igara:
Terraforming Mars - ne volim što igra predugo traje i neke take that karte
Dune: Imperium - ne volim što se first player token pomiče u krug i što te izvlačenje krivih karata u krivo vrijeme može koštati igre
Spirit Island - ne volim što igra predugo traje i što može doći do puno analize-paralize na potezima
A Feast For Odin - ne volim što su set-up i tear-down jako dugi i što nema napetosti u zauzimanju worker placement mjesta
Gaia Project - ne volim što su rani potezi često na "tračnicama" i što je najveća odluka u igri odabir frakcije
Scythe - ne volim što igra naglo završi i što je na "tračnicama" u početku
Blood Rage - ne volim što se nekoliko bezveznih karata NIKAD ne odabire (quest = + 3 strength) i što je uglavnom velika razlika u bodovima među igračima
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Papaver za post (ukupno 3):
- dendarii42 • priroda15 • realuka
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 909 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
Dosta ljudi ne voli kocke, a meni uopce ne smetaju.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post (ukupno 2):
- Valsim • kockica