Koju ste igru nedavno kupili?
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
A pa znaš, ono. It's a livingVihor je napisao/la: 27 ruj 2021, 17:00 @Valsim, nisam znao da u fušu pišeš scenarije za Krv nije voda.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Valsim
- Reactions:
- Kontakt:

Zadnja akvizicija u narudžbi s Games Lorea. Skužio sam na zadnjem godišnjem da nam fali malih tematskih igara koje bismo nosili na planinarenje i izlete.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- kovacu
- Reactions:
- Ima zahvala: 289 puta
- pohvaljen: 430 puta
- Kontakt:
Sta onda nosis ruksak od 60L sa sobom na planinarenje da mos ponijet igre poput ove ? 
Ja jos nisam nosio igre na planinarenje iako sam iz zaigrao zadnji put u sklonistu kad smo nocili (sam zato jer je skloniste imalo igre), al kad bi nosio to bi bio il neki Hive, Onitama il neki lagani, small box card game.

Ja jos nisam nosio igre na planinarenje iako sam iz zaigrao zadnji put u sklonistu kad smo nocili (sam zato jer je skloniste imalo igre), al kad bi nosio to bi bio il neki Hive, Onitama il neki lagani, small box card game.
- Valsim
- Reactions:
- Kontakt:
Paaaa... Nije možda baš 60L ruksak, ali dosad je lijepo stala dekica, Innovation + Echoes of The Past ekspanzija, tablet od 10.1", knjiga, 2 litre, hrana, nešto obleke s dugim rukavima (za svaki slučaj). Hmm jesam li štogod zaboraviokovacu je napisao/la: 11 lis 2021, 14:49 Sta onda nosis ruksak od 60L sa sobom na planinarenje da mos ponijet igre poput ove ?

- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2324 puta
- Kontakt:
Nakon 3 godine konačno se jedan Nizozemac smilovao i stavio na bgg market po normalnoj cijeni:

- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Igra o usponu i padu Ive Majoli?dado je napisao/la: 18 lis 2021, 13:19 Nakon 3 godine konačno se jedan Nizozemac smilovao i stavio na bgg market po normalnoj cijeni:
![]()

- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2324 puta
- Kontakt:
Ma ovo je kao nešto tematski slično Azulu.mado je napisao/la: 18 lis 2021, 13:28 Igra o usponu i padu Ive Majoli?to mi je prvo palo na pamet dok sam vidio ime igre
![]()
Bila na Essenu 2018., dobivala dobar buzz i od onda praktički nestala.
- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
aaaa ne vjerujem!
sjecam se 2019. na Spielu sam pitao publishera kad ce print i rekli su dogodine. al ocito je stvar propala.
javi dojmoveee i uploadaj unboxing video ako imas volje
sjecam se 2019. na Spielu sam pitao publishera kad ce print i rekli su dogodine. al ocito je stvar propala.
javi dojmoveee i uploadaj unboxing video ako imas volje