Treba kopirati onaj direct link i onda bude lijepa velika slika

Ja otvorim tu sliku u novom tabu, kopiram link i to iskopiram u [.img] [/img] bez točke naravnoDeni je napisao/la: 03 stu 2021, 13:53 ja koristim ovaj plugin "add image to post"
ocito ne sljaka kako treba :/
A šljaka, ali je zamišljen da ubacuje samo thumbsove, a ne full slike.Deni je napisao/la: 03 stu 2021, 13:53 ja koristim ovaj plugin "add image to post"
ocito ne sljaka kako treba :/
Da li sada postoji opcija da i dalje stavlja male, thumb sličice jer ove velike su mi užas (zbog preglednosti) za stavljati u oglas?grof je napisao/la: 03 stu 2021, 15:30 Usput, mogu podesiti ovaj "Add image to post" dodatak da uvijek ubacuje veliku sliku umjesto ove male, thumb sličice. (ima opcija za to, ali ne da si sami prebacujete nego ili-ili. S obzirom da male sličice nikog ne interesiraju, mislim da mogu to prebaciti da uvijek ubacuje velike slike u post.)
Imas u naprednim opcijama imgw pa tamo mos podesit koliko ti je slika siroka.ray je napisao/la: 03 stu 2021, 17:28Da li sada postoji opcija da i dalje stavlja male, thumb sličice jer ove velike su mi užas (zbog preglednosti) za stavljati u oglas?grof je napisao/la: 03 stu 2021, 15:30 Usput, mogu podesiti ovaj "Add image to post" dodatak da uvijek ubacuje veliku sliku umjesto ove male, thumb sličice. (ima opcija za to, ali ne da si sami prebacujete nego ili-ili. S obzirom da male sličice nikog ne interesiraju, mislim da mogu to prebaciti da uvijek ubacuje velike slike u post.)