Pa ovako je utrka za bodove jača, prvi krug draftaš što više plavih jer nose x9, drugi krug što više zelenih jer nose x8 i treći krug sive jer nose x7 i roze grabaš ko da je život ili smrt haha i to sve ukomponiraj da paše što bolje da ti sve stane.Vukozec je napisao/la: 11 tra 2022, 19:42Vidi stvarno bilo koja boja može u bilo koji stupac. Ja sam čitajući pravila nekako intuitivno zaključio da svaki stupac = 1 boja (možda su pravila bila crnobijela ili bez slikovnih primjera, ne sjećam se). Mi smo praktički igrali skroz drugu igrurealuka je napisao/la: 11 tra 2022, 19:12Započinješ 3 stupca, ali nigdje te ne ograničavaju boje. Igrali ste hardcoreVukozec je napisao/la: 11 tra 2022, 19:08
Ne, to je službeno pravilo (odmah u prvoj rečenici pravila se spominje) : svaki igrač može započeti maksimalno 3 stupca. Dakle bar jednu od 4 boje mora izostaviti iz svoje kolekcije (može teoretski i više od jedne, no vjerujem da je to rijetko kad isplativo).![]()
![]()
Pa... mogu samo reći da je naša varijanta funkcionirala prilično dobro. Čak nisam siguran da bi mi se službena više svidjela, to mi se čini prejednostavno, odnosno da uvijek imaš što odigrati u neki od svojih redova, čini mi se da je onako kako smo mi igrali više teških odluka kroz igru (a moje društvo voli takve igre).
Ništa, idem postati našu verziju pod variants na bgg![]()
Ova tvoja verzija zvuči zanimljivo, al se čini na tračnicama, pogotovo u 2 igrača.