Prica kako sam imao dogovor sa ženom da ovaj mjesec i sljedeci mjesec ne kupim ni jednu novu igru i kako je Spring gathering to promjenio.
Posto sam ove godine dobro podebljao kolekciju, najvise sam igrao solo u zadnje vrijeme, zena je pitala mogu li da nista ne kupim dok ne vidimo koliko cemo potrositi na ljetovanja u 6. i 7. Mjesecu pa da si nakon toga ako ostane viska kupim sto zelim.
Ali dosla je na Spring gathering (warhamer i boardgaming event u Slavonskom brodu) , vidjela hrpu nas kako igramo te i sama bacila game Sheriffa of Nothingham.
Nakon toga iako nije preko godinu i pol nista igrala trazila me svaki dan da igramo nesto, pa smo u 7 dana odigrali jedno 14 gameova Isle of cats, aquatice i abyssa.
U to vrijeme vidim Sword and sorcery ancient chronicles na Morobo i pitam ju da napravimo iznimku s tim jer mi ju je tesko nabaviti te ju narucujem, ispada da je nema kod moroba i da je prodana i narucujem ju od Slovenca.
Nakon toga kreceno na more i ona izrazi zelju da stanemo u Carta magicu nesto uzeti za igranje na moru,ja se ne bunim previse te moja odluka pada na Cascadiu, a zena stavlja veto da moramo uzeti i kittense i ne moze cekati da dodem u brod i organiziram grupnu narudzbu. Na moru smo odigrali 10ak gameova Cascadie i ona bi da stanemo i u magic omens da vidimo sta tamo ima, ali ju nekim cudom odgovaram i kazem ajmo sacekati da vidimo mozda ce negdje biti neka ljetna akcija pa cemo se pocastiti.
Taman dolazimo kuci, palim komp i akcija na Ozoneu, pada odluka da nam uzmemo exp za aquaticu, ja sebi uzimam exp za Arnak, uzimamo Cartographers da imamo igru i gdje crtamo i ne uspjevam ni odoliti dobroj prilici za Ark novu.
Nije proslo par dana i jedno 8 gameova isle of cats i mene vec malo hvata zamor od igre, a ona to primjecuje i kaze mogao si napraviti onu grupnu narudzbu da imamo sve exp, a trebaju nam i sleevovi i tako postajemo vlasnici jos dvje exp za isle of cats.
Ukratko od mjeseca kad nema kupnje, postao je mjesec s najvecim priljevom igara, u nasu obranu Cascadia je vec dosta odigrana, exp za macke i aquaticu ulaze u opticaj vec do kraja tjedna, Cartographers u subotu kad idemo zeninim roditeljima, oni ce cuvati malu, a mi igrati, arnak za vikend u klubu, Sword & sorcery je na hlađenju jer trenutno uzivam igrajuci u 2 igraca, a nedjeljom u vise. Ark novu sam gledao pravila, ali trenutno nemam kapaciteta uz sve novo i to zapamtiti pa se nadam da ce u 7. Mjesecu izaci na stol