Uspio sam preko Udruge kupiti od Carte dosta povoljno 10 obljetnicu A Touch of Evil u velikom coffin kutiji. Jer tih par ekskluzivnih karti i minijature čine razliku uživanja u igri

. Bilo je izgleda zaista i suđeno. Kako je ova edicija limitirana na određeni broj - svega 3000, uspio sam izvući godinu svog rođenja. Sad još samo one dobitne listiće od lutrije da pogodim.
Uglavnom odlučio sam se tako riješiti klasične edicije te sam ju stavio na prodaju. Opet samim spletom okolnosti javio mi se kolega
@SarakVarg, a s kojim sam se prije cca godinu dana čuo za kupovinu ekspanzije za Arkham Horror - Insmouth Horror. Neke stvari su mi se financijski zakomplicirale (pretjerao sam s kupovinama na drugim poljima, tebe gledam stripovi i knjige), tako da sam morao odustati. Sva sreća pa SarakVarga dobro drži sjećanje, pa se ponudio da napravimo zamjenu - A Touch of Evil za Insmouth Horror. I tako smo sad ovom prilikom napokon kompletirali cijeli serijal druge edicije Arkham Horrora. Preostaje jedino uhvatiti vremena i vratiti se napokon ovoj odličnoj igri. Ali po svemu sudeći to će morati pričekati nečije odrastanje. Volio bih vidjeti i na što igretina liči kada se nađe na stolu sa svim ekspanzijama.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon