Da se i ja malo pohvalim, posto nisam nikako uspio s nikim dogovoriti da mi nabavi igru tko je iz Hrvatske, odlucio sam se na bgg i dva razlicita prodavaca, rezultat toga je greskom narucen dupli core box.
za sada odigrao 5 gameova, od toga 4 creech manor i 1 happy trails, dosta je zanimljivo, ali cesto dosta luck depended, jer je igra kombinacija karti i kockica, a i jedno i drugo moze krenuti po zlu.
Francuzi su bezobrazni pa prodaju po komadu za razliku od engleske verzije. Piše u opisu, ali mogli su to malo bolje naglasiti.Mago de Umago je napisao/la: 25 sij 2023, 09:20 Zašto sam ja mislio da ću dobiti 2 mape u Ark Nova Zoo packu?![]()
bolje pitanje je zakaj ti nisi dobio 2 mape?Mago de Umago je napisao/la: 25 sij 2023, 09:20 Zašto sam ja mislio da ću dobiti 2 mape u Ark Nova Zoo packu?![]()
Iskreno, ja sam bio zacuden sto su samo dvije, ocekivao sam 4, ipak je igra za 4 igracaMago de Umago je napisao/la: 25 sij 2023, 09:20 Zašto sam ja mislio da ću dobiti 2 mape u Ark Nova Zoo packu?![]()