UEFA euro 2016

Teme koje nemaju veze s igranjem, ali nas vesele
stoka
Reactions:
Ima zahvala: 731 put
 pohvaljen: 545 puta
Kontakt:

Re: UEFA euro 2016

Post Postao/la stoka »

shich, da, ti novci bi išli na nogomet, razvoj omladinskog pogona i slično...hahaha...
po vašem bi znači trebalo prepustiti nogomet dileru stiropora, ko da je nogomet njegova privatna stvar?
i nije baš da nema ko doć, evo, ja sam navijač dinama, ali jako simpatiziram projekt naš hajduk, koji je vratio nekih 10-15 milijuna eura duga u 5 godina, duga koji su napravili mahom politički kadrovi, od vidoševića početkom 90-ih, do svaguše i sličnih...je, ima bezglavosti u tom projektu, lutanja, utjecaja ulice, ali sve u svemu ipak miljama ispred svega ostalog u našem sportu...
Ovi su korisnici zahvalili autoru stoka za post:
Gordan
stoka
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

budemo li se tako mlako postavljali u svakoj situaciji, država će nam za par godina/desetljeća postati jedna velika GMO korporacija...
Darkseid
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la Darkseid »

ovo nije njihova borba, nego naša borba. i ne borimo se za kalifat do beča, nego za pošteni hrvatski nogomet, i zato više prestani spominjati riječ terorist, koja je ionako iskomercijalizirana u svijetu, bez obzira na ovu našu situaciju.
Naša borba? Ne to nije naša borba, nije moja borba, nije borba moje obitelji, to je borba šaćice individua kojima je život nogomet, koji lječe svoje frustracije, svoj jadan život preko nogometa.

Ja ne radim niti živim od nogometa, to kaj igrači imaju milijunske plaće meni nije u novčanik, nit iz mog novčanika, porez je porez koji ide u proračun, ja direktno ne dajem nogometu novce, mamicu, osim ako kupim kartu za tekmu repke ili dinama.

Takoder ako ćemo tako onda je i naša borba protiv crkve, zašto crkvi idu toliki novci, a rade si vile na kaptolu i voze u novim A klasama, ali zato kaj je katoličanstvo nećemo dirati u njih ali nogomet budemo?

Ne, to nije naša borba, da mi se ne sviđa otišo bi iz RH, imam job, plaćan državi poreze, glasam na izborima, to kaj 80% glasa za iste lopove hdz/sdp i tako se unistava godinama država je nekaj protiv čega nemam volje ni vremena se boriti, ponavljam ako mi dopizdi otici cu raditi u neku drugu drzavu ako mi se ukaze prilika, boli me briga za borbu šaćice debila, od kud njima novci do francuske ić, žive na kredite i deloziraju ih kuca, mjesto te novce možda kaj dali za put pomoć neznam, djeci s cerebralnom paralizom. Umjesto kupiti baklju zasto ne kupiti igračku dijetetu koji nema roditelje, itd.

Spominjat cu rijec terorist jer to oni i jesu.

Terrorism is classified as fourth-generation warfare and as a violent crime. In its broadest sense, is defined as the use of violence or threatened use of violence (terror), often targeting civilians, in order to achieve a political, religious, or ideological aim.

Zvuči ti poznato? Nije li redar koji strado bio civil? Nismo li mi koji trpimo ovaj teror civili? Teror debila
HNS je privatan i upravo protiv toga se i prosvjeduje! Kao šta je ova država privatna i protiv toga bismo također trebali prosvjedovat. BBB su odabrali taktiku bojkota la vidi di ih je to dovelo. Sad su navijaci bez kluba.
Nogomet je danas najprivatniji sport, korporacije posjeduju klubove, uefa i fifa, cjeli nogomet je država unutar države. Sto prije se pomire ljudi s time bude im bolje, to je ko da prosvjeduješ protiv coca cole kaj radi coca colu :facepalm
krofetki
Reactions:
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 25 puta

Post Postao/la krofetki »

Dugo vas čitam na forumu,pa sam se odlučio i ja javit! :D

Bili smo balkan,i ostati ćemo balkan!

Ne slažem se sa načinom sa kojim su huligani odlučili napasti hns na utakmici protiv Češke,al ih razumijem...to je ona: desperate times desperate measures!Kad godinama gledaš kriminal i korupciju u svim sferama života (a pogotovo u domeni do koje ti je stalo -> nogometu ) i kako se to ne kažnjava,onda ti iznevjereni ljudi puknu i odluče uzeti stvari u svoje ruke! Taj istup je za SVAKU OSUDU ,i jer je to obično huliganstvo,i te njihove želje da se hrvatska izbaci sa eura su smiješne,jer hrvatska reprezentacija je i više nego vična da samo to uspije napravit (bez pomoći huligana) :D ...budimo realni bez Modrića nemamo mi neku igru! ;)

Ali najsmiješnije mi je što se u cijeloj toj priči politiziraju huligani i pokušavaju se sakupljati jeftini predizborni poeni,sa izjavam tipa: orjunaši itd.

I najsmiješnija stvar za kraj ,pogledajte ovo :

http://vijesti.hrt.hr/340130/hrt-pokren ... ortski-duh

Da,slažem se da treba zaustaviti huligane i netoleranciju ,ali HRT kao pravi aparat vlasti širi propagandu kojom se i sam Goebbels ne bi posramio!Pogotovo spot koji su snimili sa sportašima,presmiješno!Gdje su ti vrli sportaši bili kad je Šimunić na Maksimiru skandirao pozdrav NDH-a,jesu li i tada svi oni odlučno rekli da je njegovo ponašanje sramotno i da mu nije mjesto u normalnom civiliziranom društvu i da je za svaku osudu!
stoka
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

htio sam nešto odgovoriti, ali sa ovom definicijom terorizma sa wikipedije si me razoružao do kraja...
Ovi su korisnici zahvalili autoru stoka za post:
Gordan
Darkseid
Reactions:

stoka je napisao/la:htio sam nešto odgovoriti, ali sa ovom definicijom terorizma sa wikipedije si me razoružao do kraja...
Da si htio dgovorit odgovorio bi, čovjek bez argumenata će pronać nači nda ne odgovori i isključi se iz razgovora, imaš milijune definicija, nađi točniju ako ti ne odgovara koju sam ja napisao

Želiš li fbi definiciju?

https://www.fbi.gov/about-us/investigat ... definition
stoka
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

neću ničiju definiciju jer imam svoj stav i svoje mišljenje, ne treba mi fbi govoriti šta je terorizam...
ako se nećeš boriti, barem nemoj ometati druge kojima je još uvijek stalo.
Darkseid
Reactions:

stoka je napisao/la:neću ničiju definiciju jer imam svoj stav i svoje mišljenje, ne treba mi fbi govoriti šta je terorizam...
ako se nećeš boriti, barem nemoj ometati druge kojima je još uvijek stalo.
naravno, hrvati su najpametniji i ne slušaju tuđa misljenja, ono nedaj bože da imamo definiciju nečega svjetski priznatu, ali mi hrvati imamo svoje definicije, jer se svijet ravna prema nama :facepalm

Borit ću se, protiv debila koji teroriziraju normalan radni narod, stalo im je do sebe i lječenja svojih frustracija, jer da žele se boriti postoje sudovi, ako ne u Hrvatskoj onda sportski sudovi drugdje u svijetu, pa sud u lusiani je podigo optuznice protiv blatera, ne neki europski, borite se normalno, a ne objavom rata di normalni ljudi stradaju
Gordan
Reactions:
Ima zahvala: 356 puta
 pohvaljen: 713 puta
Kontakt:

Post Postao/la Gordan »

Nogomet je POSTAO privatan i korumpiran i protiv toga se neki ljudi bore. Ako je tebi ok popustit i povuć se kad god ti netko otme nešto, onda ok. Samo, zašto te onda brine onih 8 baklji u terenu?
I reče Jahve Drakuli: "Nećeš, razbojniče!" (©WinkDickerson)
slika
Gordan
Reactions:
Ima zahvala: 356 puta
 pohvaljen: 713 puta
Kontakt:

Post Postao/la Gordan »

Dobro darkseid kad si ti odustao od privatnog biznisa zvanog nogomet, sta uopce radis na ovom topicu? I sta te briga za teroriste na tribinama?
I reče Jahve Drakuli: "Nećeš, razbojniče!" (©WinkDickerson)
slika
Odgovori

Natrag na “Razno”