Terraforming Mars
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Re: Terraforming Mars
Ja mislim da si ti jedan od onih igrača koji cijelu partiju kukaju a na kraju pobjede. 
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
@dlakar
heh žena bi rekla da si mene opisao.
Baš vezano za ovu partiju koju sam opisao, ono pogledam karte i kad skužio da napravio glupost sa pesekima, kažem "baš sam budala", a par trenutaka kasnije onda Mislav otvori Tharsis, i kažem "zaslužio sam izgubiti", a žena meni s lijeve strane čuje me pa me kori što već kukam a nismo ni počeli igrati
@Antomon
Kako mi dominantno odigramo udvoje, i nama je oko 10-14 generacija barem jedan igrač dobaci 100 +, pobjednik je najčešće na 110-130 bodova. Sve naravno ovisi u koliko generacija odigramo. Iznimno rijetko ali par puta smo premašili, i bilo nam je čudno što igra tako dugo traje, ali tada su i bili bodovi preko 150, i isto tako par puta smo odigrali 9 generacija, ali pobjednik bi imao ispod 80 bodova.
heh žena bi rekla da si mene opisao.

@Antomon
Kako mi dominantno odigramo udvoje, i nama je oko 10-14 generacija barem jedan igrač dobaci 100 +, pobjednik je najčešće na 110-130 bodova. Sve naravno ovisi u koliko generacija odigramo. Iznimno rijetko ali par puta smo premašili, i bilo nam je čudno što igra tako dugo traje, ali tada su i bili bodovi preko 150, i isto tako par puta smo odigrali 9 generacija, ali pobjednik bi imao ispod 80 bodova.
- dlakar
- Reactions:
- Kontakt:
Sad jedanput pobjediš i odmah se prepoznaš u tom profilu igrača. Sudeći po tvojim izvještajima igranja, ti kukaš i gubiš. Žena je bolji igrač od tebe, pomiri se sa tim.
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- dlakar
- Reactions:
- Kontakt:
Čestitkam! Skužila je da u suprotnom nećeš više igrat. Pametna žena
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Nas dvojica smo nekidan premašili 150 bodova jer smo obojica namjerno odugovlačili s krajem, popunili smo cijeli Mars (osim Noctis Cityja, nažalost) šumom.
I opet sam izgubio i to sa samo nekoliko bodova razlike. Bilo je 14+ generacija, ne sjećam se točno više. Pobijedio sam samo u inauguralnoj partiji, otad sam svaku izgubio, ali doslovno svaku, ne može animalni fiziolog protiv ekonomista. Ne može.

- Ovi su korisnici zahvalili autoru CrazyBunnyGuy za post (ukupno 3):
- Gordan • Antomon • juri006
- dlakar
- Reactions:
- Kontakt:
Evo karta za tebe @Gordane. Da si daš malo oduška
https://www.boardgamegeek.com/thread/18 ... -f/page/10
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 9 puta
- pohvaljen: 24 puta
Isusa ti boga!! Dlakar printaj ovo...dlakar je napisao/la: 13 sij 2019, 13:13 Evo karta za tebe @Gordane. Da si daš malo oduška
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt: