znas sta je najgore, kako sam dobio conan zadnji put bio sam nabrijan da kupim nekome nesto cool tipa scythe ili a feast for odin. ovako cu napraviti da je 51$ sa shippingom.Sodapop69 je napisao/la: 20 stu 2018, 19:29Probaj ga kontaktirat, ako ne trza kupi mu Barbie Monopoly XDNuuq je napisao/la: 20 stu 2018, 19:26 Bio sam nabrijan strašno, i dobijem target:
Nema pismo
21 owned igra
20 wishlist
Nijedan komentar ninasta
Profil prazan
6 thread comments, svi na BGGSS registration.
Koji crap.
BoardGameGeek Secret Santa
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Re: BoardGameGeek Secret Santa
- Nuuq
- Reactions:
- Kontakt:
greska. ima jedan reply na threads. i to na bggss da je registred. i to je to. napravio acc price 3 mjeseca.Nuuq je napisao/la: 20 stu 2018, 19:34znas sta je najgore, kako sam dobio conan zadnji put bio sam nabrijan da kupim nekome nesto cool tipa scythe ili a feast for odin. ovako cu napraviti da je 51$ sa shippingom.Sodapop69 je napisao/la: 20 stu 2018, 19:29Probaj ga kontaktirat, ako ne trza kupi mu Barbie Monopoly XDNuuq je napisao/la: 20 stu 2018, 19:26 Bio sam nabrijan strašno, i dobijem target:
Nema pismo
21 owned igra
20 wishlist
Nijedan komentar ninasta
Profil prazan
Koji crap.
- Deni
- Reactions:
- Ima zahvala: 690 puta
- pohvaljen: 1092 puta
- Kontakt:
ja dobio nekog frajera koji ima 380 igara i 280 na wishlisti. oh great... xD
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Ne kužim u čemu je problem ako čovjek ima 20 igri na wishlisti ? Komentiram sa aspekta da je moj profil vrlo sličan opisanom, samo ja ne sudjelujem u Secret santa i potrudio bih se napisati pismo ako bih sudjelovao.Nuuq je napisao/la: 20 stu 2018, 19:34znas sta je najgore, kako sam dobio conan zadnji put bio sam nabrijan da kupim nekome nesto cool tipa scythe ili a feast for odin. ovako cu napraviti da je 51$ sa shippingom.Sodapop69 je napisao/la: 20 stu 2018, 19:29Probaj ga kontaktirat, ako ne trza kupi mu Barbie Monopoly XDNuuq je napisao/la: 20 stu 2018, 19:26 Bio sam nabrijan strašno, i dobijem target:
Nema pismo
21 owned igra
20 wishlist
Nijedan komentar ninasta
Profil prazan
Koji crap.
- Nuuq
- Reactions:
- Kontakt:
Vidi to nije problem. Ali ako mu je na Wishlist Gaia Project i Battle line, ako nije želio da dobije samo battle line, trebao je barem da rankira Wishlist, ako je komentarisati previše posla.Antomon je napisao/la: 20 stu 2018, 20:04Ne kužim u čemu je problem ako čovjek ima 20 igri na wishlisti ? Komentiram sa aspekta da je moj profil vrlo sličan opisanom, samo ja ne sudjelujem u Secret santa i potrudio bih se napisati pismo ako bih sudjelovao.Nuuq je napisao/la: 20 stu 2018, 19:34znas sta je najgore, kako sam dobio conan zadnji put bio sam nabrijan da kupim nekome nesto cool tipa scythe ili a feast for odin. ovako cu napraviti da je 51$ sa shippingom.Sodapop69 je napisao/la: 20 stu 2018, 19:29
Probaj ga kontaktirat, ako ne trza kupi mu Barbie Monopoly XD
Ništa nije problem samo za sebe, ali sve skupa je.
Nije problem nego nije zabavno.
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Ok kužim da nije zabavno, kao što sam rekao, ja bih se potrudio napisati pismo na njegovom mjestu.
Ti u konačnici odlučuješ.
Ti u konačnici odlučuješ.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Pa ja isto nisam napisao neko detaljno pismo Santi i nisam baš aktivan po forumima. Puno ljudi ne komentira niti ocjenjuje igre koje posjeduju i igraju, neki imaju nepotpune kolekcije na BGG-u. BGG koriste dosta pasivno. Možeš ga zamoliti da napiše pismo ili nešto o sebi ili neku drugu aktivnost.Nuuq je napisao/la: 20 stu 2018, 19:26 Bio sam nabrijan strašno, i dobijem target:
Nema pismo
21 owned igra
20 wishlist
Nijedan komentar ninasta
Profil prazan
Koji crap.
Moj ovogodišnji Santa je šutljiv, kao i Target, al ću biti Little Helper

- Nuuq
- Reactions:
- Kontakt:
vidi, mozda ja previse ocekujem, ali kako da je bilo sta zabavno uradim u njegovom smjeru? poslao sam mu poruku pa cemo da vidimo. najlakse je kupiti igru i to je to. ovaj profil mi bas izgleda kao da je napravio da mu neko kupi nesto od 150$ pa ako prodje prodje. mozda grijesim.mado je napisao/la: 20 stu 2018, 20:27Pa ja isto nisam napisao neko detaljno pismo Santi i nisam baš aktivan po forumima. Puno ljudi ne komentira niti ocjenjuje igre koje posjeduju i igraju, neki imaju potpune kolekcije na BGG-u. BGG koriste dosta pasivno. Možeš ga zamoliti da napiše pismo ili nešto o sebi ili neku drugu aktivnost.Nuuq je napisao/la: 20 stu 2018, 19:26 Bio sam nabrijan strašno, i dobijem target:
Nema pismo
21 owned igra
20 wishlist
Nijedan komentar ninasta
Profil prazan
Koji crap.
Moj ovogodišnji Santa je šutljiv, kao i Target, al ću biti Little HelperNetko od vas će dobiti Monopoly muhahaha
![]()
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Nadam se da nije tako. Možda je samo novi u svijetu igara ili novi na BGG-u. Probaj ga animirati, pa nagraditi ako zasluži. Imaš neku listu na BGG-u što sve Sante tjeraju svoje targete da moraju napraviti. Mislim da je netko od naših isto morao prije koju godinu svašta nešto. Moji sante i targeti su bili šutljivi svake godine, eventualno bi malo pozdravili samo i priupitali ponešto. Nisu svi za žešću zabavu i zezanciju, nema tu ljutnje. 
Ovogodišnja lista tauntanja: https://boardgamegeek.com/geeklist/2487 ... and-teases
Iz 2015: https://boardgamegeek.com/geeklist/1993 ... nts-teases

Ovogodišnja lista tauntanja: https://boardgamegeek.com/geeklist/2487 ... and-teases
Iz 2015: https://boardgamegeek.com/geeklist/1993 ... nts-teases
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3633 puta
- pohvaljen: 2323 puta
- Kontakt:
Moj target se registrirao prije 10-ak mjeseci, ima oko 30 igri i 90-ak ekspanzija
, uglavnom Arkham Horror, Eldrich Horror i hrpa Star Wars-a, a na wishlisti samo 5 igara.
Santa mi se javio i rekao da malo opširnije napišem kakve igre volim, a kakve ne.

Santa mi se javio i rekao da malo opširnije napišem kakve igre volim, a kakve ne.