Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
- Satarash
- Reactions:
- Ima zahvala: 199 puta
- pohvaljen: 237 puta
- Kontakt:
Re: Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
Krivo. Vani ga isto nema. Sama ponuda nazovimo "ozbiljnijih" društvenih igara u mullerima je drastično pala u zadnje dvije godine. Ne govorim tu samo o našim trgovinama, nego općenito, jer već duže vrijeme pratim njihov online shop. Prijateljica mi je poslovođa u jednoj njihovoj trgovini u njemačkoj i sama to potvrđuje.kockica je napisao/la:Nimalo ne sumnjam u to, jer nije mi ni Stone Age osobno nešto, ali za poanta je da bi za početnike uz Carcassonne bio super, ali dok ga u Muellerima vani normalno drze u ponudi, nasi se zadovoljavaju sa djecjom varijantom istog...
Od ozbiljnijih igara su gotovo odustali, sve se svodi na dječje igre.
Uostalom, odeš na shop.mueller.de, pogledaš ponudu i sve će ti biti jasnije....
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Ne znam, nekako mi u glavi da kad sam još bio zainteresiran za tu igru, da ju se moglo nabaviti u slovenskom Muelleru.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 49 puta
- pohvaljen: 15 puta
Miniature Market - Bigger than Black Friday
http://www.miniaturemarket.com/searchre ... evance=asc
Drum Roll, Sun Tzu, Steam Works, Sons of Anarchy, Captains of Industry i oko 2 tisuće drugih naslova na popustu.
Ne znam koje su točne cijene igara, no pogledao sam recimo Machi Koro Deluxe Edition (sa obje ekspanzije) je sa dostavom oko 300 kn, neke manje igre je moguće nabaviti za 100tinjak kn itd.
Ako netko misli naručivati, neka se javi, možda uzmem i ja nešto sitno, pa da podijelimo dostavu.
http://www.miniaturemarket.com/searchre ... evance=asc
Drum Roll, Sun Tzu, Steam Works, Sons of Anarchy, Captains of Industry i oko 2 tisuće drugih naslova na popustu.
Ne znam koje su točne cijene igara, no pogledao sam recimo Machi Koro Deluxe Edition (sa obje ekspanzije) je sa dostavom oko 300 kn, neke manje igre je moguće nabaviti za 100tinjak kn itd.
Ako netko misli naručivati, neka se javi, možda uzmem i ja nešto sitno, pa da podijelimo dostavu.
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Imaš li ideje koliko bi bila poštarina prije djeljenja troškova ?
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Stone age junior je super igra za djecu od 5 godina. Ne znam kako su "dečki" evaluirali igru da su je proglasili totalnim sranjem, ali sigurno nisu s aspekta igranja s petogodišnjom djecom.
Usput, igra nije ni blizu totalni random, nego je memory game, a to klincima ide bolje nego odraslima.
Dakle ako želite igru za petogodišnje dijete imate moju preporuku, a i preporuku Spiel des Jahres žirija koji ju je proglasio dječjom igrom godine. Oni su nešto veći autoriteti nego "dečki".
Usput, igra nije ni blizu totalni random, nego je memory game, a to klincima ide bolje nego odraslima.
Dakle ako želite igru za petogodišnje dijete imate moju preporuku, a i preporuku Spiel des Jahres žirija koji ju je proglasio dječjom igrom godine. Oni su nešto veći autoriteti nego "dečki".

sadistiko je napisao/la:Stone Age Junior dečki probali u Essenu i igra je totalno sranje, čisti random
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Joe, za djecu te dobi bi li preporucio first carcassonne ili stone age junior?
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 775 puta
- Kontakt:
ne znam za stone age junior no kaj se tice my first carcassone, igra je ok za djecu 4-6 godina, a bilo je za kupit kod nas u muelleru za stotinjak kuna..
- Satarash
- Reactions:
- Ima zahvala: 199 puta
- pohvaljen: 237 puta
- Kontakt:
Ja vjerujem da su obje dobre za klince.
Drugim riječima, previše filozofije oko igara za djecu. Klincima će gotovo svaka biti ok, uz pravi pristup.
Iz vlastitog iskustva....

Drugim riječima, previše filozofije oko igara za djecu. Klincima će gotovo svaka biti ok, uz pravi pristup.
Iz vlastitog iskustva....