**Mini spoiler, ali fakat mali, ukoliko niste igrali Rise of Fenris**
Jučer sam imao valjda zlatnu partiju Scythea

Bio sam Polania, na modularnoj ploči, a na triumph track smo dodali random kategorije iz Fenrisa te je jedna od kategorija bila zvjezdica za tri encountera.
I tako ja odem na move action, dođem na encounter, koji je treći, puf, zvjezdica. Mogu birati dvije opcije, naberem si onu free gdje zaradim pare i još nešto, a druga opcija plati tri ili koliko dolara za izgraditi građevinu. Platim, izgradim zadnju građevinu, puf još jedna zvjezdica. I usput shvatim da sam se taman dobro pomuvao da ispunim cilj (kontrola tri mountain teritorija), puf eto i treća zvjezdica.
Par krugova poslije lupim dvije zvjezdice, jednu za mecha drugu za trade action gdje sam kupio dvije combat karte, a jedna od kategorija za zvjezdicu je bila 8 combat karata u ruci, a tom kupnjom sam taman imao 8. (fyi, poslije su me razguzili moji suigrači tako da sam popušio hrpu borbi, ali keep reading...)
I zadnja zvjezdica je otišla na sve upgrade. Protivnici su imali po tri zvjezdice maks. Ja 120 bodova, drugoplasirana (Rusviet) 65, trećeplasirani (Saxony) 60.
Rijetko kad mi se dogodi da udarim tri zvjezdice u jednom potezu, ali to je samo sretna okolnost promijenjenih kategorija na triumph tracku, no eto.