Novogodišnja odluka mi je da se malo posvetim ovome.. Krenuo sam odozada, i trenutno sam došao do Tzolkina.
Imam nekoliko (za)misli:
1. Kategorija "moderne igre" je prisutna u svakoj igri, pa bih predložio da je maknemo. ipak smo mi portal koji se bavi modernim igrama, i mislim da nema smisla to posebno naglašavati. Možemo ostaviti kategoriju "klasične" igre jer njih ima puno manje.
2. Kod nekih igara gdje sam unio puno kategorija
zna biti gužvovito. Palo mi je na pamet da bi bilo zgodno napraviti kao na bggu, da sve te kategorije razvrstamo tako da se vidi kaj čemu pripada. Tako za
istu igru na bggu, svi tipovi su razvrstani na Subdomain, category i Mechanic. A mi od njih uzimamo manje više iz sve te tri kategorije, i trpamo u jednu listu.
Ne znam koliko je zeznuto softverski napraviti nekaj takvoga, ali smatram da bu ovako puno preglednije.
3. Kako mogu obrisati neku od kategorija? Unio sam spretnost (dexterity), a poslije sam skužio da je to već prevedeno kao vještina, pa bih volio maknuti navedeno.
4. U nekim igrama je falio bgg link, pa odmah sređujem i to, ali kod ige Wild wool to nisam uspio napravit, nije mi jasno zašto..
Trudio sam se da pojednostavnim te kategorije, ali nekako mi nema smisla izostaviti neke od njih.. npr. ako imamo fantasy, zašto da onda ne navedem srednji vijek ili mitologiju?
eto, toliko za sad
čuz