Tu i tamo se može objaviti novi broj prijevoda u bazi, ostalo je više - manje nevažno...

Huh, ručno o tome voditi evidenciju je još gore...mado je napisao/la:Ma nisam mislio da se automatski updatea taj broj. Nego onako da bude vidljivo.
Za nova pravila u bazi bi generalno bila dovoljna vijest na početnoj s navodima novih pravila i to bi se onda automatski pojavilo na RSS-u. Ova ostala statistika bi možda mogla ići dva puta godišnje, čisto da se može pratiti nekakav napredak portala, brzina rasta i štojaznam već da se iščitava iz tih brojki, ali ne znam koga bi to zanimalo osim grofa i još par ljudi ovdje koji su se nešto više angažirali.mado je napisao/la:Onda možemo pravila obilježavati po jubilarnim brojevima, svakih punih 10 ili možda svakih 5. Mislim da smo prešli 60, pa onda kada dođemo do 65 ili 70 to obilježimo na početnoj stranici i/ili na Faceu. Ili bi možda bio zgodan brojač broja igara u bazi i broja prijevoda. Negdje u kutu pa da vidimo kako taj broj raste. I broj recenzija. Možda i svih članaka općenito.
Na vrhu foruma dosta velikim slovima piše igranje.orgAngel je napisao/la:Hey mali prijedlog, primjetio sam da mi fali neki link s foruma na portal.
Sad ili ja ne vidim taj link ili ga nema, uglavnom bilo bi dobro to ubacit posebno ako netko novi prvo zaluta na forum a ni ne zna da postoji portal...