Meni imaju obje... Hmmm.
Šta ste zadnje igrali?
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Re: Šta ste zadnje igrali?
Imali smo priliku odigrati nekoliko partija Imaginariuma dok se igra nije vratila vlasniku.
Najveće razočaranje u igri mi je nepovezanost artworka i same igre. Mogli su naljepiti (doslovce) bilo koju drugu temu i igra bi dalje funkcionirala. Sama igra je engine building koji je solidno odrađen, dovoljno zanimljivih odluka, ali nažalost nakraju poprilično zaboravljivo.
Ako je više nikada ne odigram, neću žaliti za igrom, ali ako je netko drugi hoće odigrati, neću imati prigovora.
Što više igram Cathalinih igri (ili igri kamo je bio co-autor), shvaćam da on nije autor za mene. Mehanički njegove igre funkcioniraju i budu mi zanimljive nekoliko prvih gameplaya, ali mi onda brzo dosade.
Najveće razočaranje u igri mi je nepovezanost artworka i same igre. Mogli su naljepiti (doslovce) bilo koju drugu temu i igra bi dalje funkcionirala. Sama igra je engine building koji je solidno odrađen, dovoljno zanimljivih odluka, ali nažalost nakraju poprilično zaboravljivo.
Ako je više nikada ne odigram, neću žaliti za igrom, ali ako je netko drugi hoće odigrati, neću imati prigovora.
Što više igram Cathalinih igri (ili igri kamo je bio co-autor), shvaćam da on nije autor za mene. Mehanički njegove igre funkcioniraju i budu mi zanimljive nekoliko prvih gameplaya, ali mi onda brzo dosade.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Ovaj vikend igrah Letter Jam. Jako zgodnu kooperativnu igru s riječima u kojoj igrači pokušavaju pogoditi njima zadane pojmove putem otvorenih karata slova na stolu, s time da ne znaju svoje karte slova nego ih moraju odgonetnuti putem drugih pojmova - clueova koje daju igrači tijekom igre.
Svojevrsni spoj Codenamesa i Hanabija u odličnoj izvedbi po mom mišljenju. Dok me Hanabi nije uspio osvojiti, ova igra jest!
Dapače, toliko mi se svidjela da sam odlučio napraviti i inserte za sleevove s našom distribucijom slova (jer je engleska distribucija slova u riječima drugačija, pa zna biti teško zadavati pojomove s tim slovima na stolu) i po meni je igra sada kakao treba!
Baš ću temu za ovu igru otvoriti, pa da se malo razglaba...
Svojevrsni spoj Codenamesa i Hanabija u odličnoj izvedbi po mom mišljenju. Dok me Hanabi nije uspio osvojiti, ova igra jest!
Dapače, toliko mi se svidjela da sam odlučio napraviti i inserte za sleevove s našom distribucijom slova (jer je engleska distribucija slova u riječima drugačija, pa zna biti teško zadavati pojomove s tim slovima na stolu) i po meni je igra sada kakao treba!
Baš ću temu za ovu igru otvoriti, pa da se malo razglaba...

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta

Zapoceo s frendom, završili 1. chapter. Dojmovi za sada jako dobri! Super su rješili ovo s knjigom i količinom opcija na svakoj lokaciji itd. Ovaj kombat s karticama je stvarno dobro odrađen. Ne bi igrao game u 4p, ali 2p mi se čini kao sweet spot(možda 3 max).
- Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post:
- Shich
- dendarii42
- Reactions:
- Ima zahvala: 816 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Tainted Grail: Fall of Avalon
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Shich za post:
- dendarii42
- marge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 774 puta
- Kontakt:
Arkwright smo tek zagrebli, inače ocjena težine mu je 4,57 na bgg, znači izrazito je kompleksan.. odigrali smo za početak dvosatnu verziju "Spinning Jenny".. inače puna verzija "Waterframe" je deklarirana na 4 sata.. javim se kad ga odigramo bar još jednom da se dojmovi malo bolje poslože..
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3856 puta
- Kontakt:
a onak na prvu? Izgledom mi nije posebno bio privlačan, ali vjerujem da je dobra igra